NE ZNA GRIJEŠITI

Na crveni tepih stigla je kao sa špice i opet briljirala

27.10.2016 u 19:03

  • +4

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Olivia Palermo među nekoliko je nagrađenih ljepotica koje su se okupile u Madridu na dodjeli nagrada španjolskog izdanja slavnog modnog časopisa Elle

Među proslavljenim glumicama i modelima poput Gwyneth Paltrow, Eve Herzigove ili Elizabeth Hurley slavna modna ikona Olivia Palermo zablistala je u pomalo neobičnoj, ali itekako šik kombinaciji za jedan važan modni događaj.

Iako je nagradu za modnu ikonu ponijela zgodna Gwyneth Paltrow u zanimljivoj večernjoj kreaciji modne kuće Gucci, Olivia je napravila potpuni zaokret pa se pojavila u monokromnoj kombinaciji koju čini i klasična bijela majica.


Večernju dugu haljinu prepunu šljokica, 3D aplikacija ili izazovnog kroja simpatična Njujorčanka zamijenila je outfitom koji možemo nositi i u nekoj dnevnoj varijanti.

Diorovu suknju s prozirnom tkaninom i vidljivim logom u struku uparila je na majicu i sako, a čak je i trenutačno popularna ogrlica choker malo drugačija, s ukrasom na jednoj strani. Ova trendseterica rado zaokružuje svoje stajlinge detaljima pa je tako uz upečatljivu ogrlicu složila i jednako zanimljivu frizuru.


I da se sve čini razrađeno do detalja, a opet na prvi pogled jako ležerno, ispletena punđa ima jako sličan uzorak širokoj zlatnoj narukvici. Onaj trenutak nečeg drugačijeg u cijelom outfitu postigla je torbicom od baršuna što je jedna od najpoželjnijih tkanina u ovoj sezoni.

Od baršuna se rade baš sve krpice – hlače, sakoi, suknje, haljine pa i cipele, a uvijek dotjerana Olivia potrudila se unijeti taj važan modni detalj na crveno tepih u Madridu.