USAMLJENA PRAVNICA

Muškarci su se bojali Amal i nisu joj prilazili

03.10.2014 u 20:18

Bionic
Reading

Amalina prijateljica otkrila je kako atraktivnoj crnki u ljubavi baš i nije išlo sve dok nije upoznala slavnog glumca

Amal ima sve – lijepa je, elegantna i pametna. No baš sve to navedeno koštalo ju je ljubavnog života dok nije naišao Clooney. Kako je medijima otkrila njezina prijateljica s fakulteta Jae Kim, muškarci su se bojali uspješne Amal i nisu joj baš prilazili.

Na svadbenoj zdravici, prenosi People, Jae se prisjetila razgovora koji je vodila s Alamuddin jedne noći prije nego što je Clooney ušao u njezin život: 'Razgovarale smo o njezinom nezadovoljavajućem ljubavnom životu. Analizirale smo ljubavne veze, a ona sama se pitala hoće li ikada pronaći partnera. Taman je bila izabrana za najbolju odvjetnicu u Londonu i brinula se da će joj to biti još samo jedna otegotna okolnost u upoznavanju srodne duše.'

Prijateljica gospođe Clooney napomenula je i kako je imala vrlo visoke kriterije u pogledu muškaraca: 'Čak i ona sama je znala priznati kako je prilično nerealno da sve što traži pronađe u jednom muškarcu. Tražila je gospodina savršenog, a njega godinama nije bilo na vidiku.'

No sreća se okrenula i Amal je pronašla sve što je tražila u slavnom glumcu. I iako je njezina prijateljica Jae bila na početku skeptična u pogledu Georgea Clooneyja, na kraju je shvatila kako je riječ o velikoj ljubavi.

'Bojala sam se da je ne povrijedi jer je bio na glasu kao muškarac koji se zapravo ne želi vezati… Tada sam vidjela kako se ponaša prema njoj i koliko je ona sretna i nasmijana pa sam shvatila – to je to, srodne duše su se našle', izjavila je Amalina prijateljica Jae Kim.