KYLIE JENNER

Muke mlade Kardashianke

30.08.2013 u 12:20

Bionic
Reading

Kylie Jenner, najmlađa polusestra slavnih Kim, Khloe i Kourtney Kardashian, imala je manju prometnu nesreću

Friška vozačica dobila je za svoj 16. rođendan skupocjeni SUV Mercedes-Benz vrijedan 125 tisuća dolara.

Samo 18 dana nakon što je dobila vozačku dozvolu slavna tinejdžerica našla se u lančanom sudaru, no na svu sreću nije bilo ozlijeđenih niti veće materijalne štete, objavio je TMZ


Kylie nije mogla dočekati dan kad će položiti vozački ispit jer u Kaliforniji tinejdžeri već sa 16 godina mogu doći do vozačke dozvole, piše Daily Mail.

Zvijezdu realityja 'Keeping Up With The Kardashians', koja se poput starije sestre Kendall Jenner probija u modnom svijetu, u tom smo showu mogli vidjeti kako tek uči voziti automobil, no čini se da još uvijek nije stekla potrebne vještine.

Kylie se vozila ulicama Calabasasa te se iznenada zabila u automobil ispred sebe koji je potom udario u Volkswagen ispred.

Sudar se dogodio popodne oko 17 sati, a uplašena Kylie je odmah izašla iz svog automobila i dotrčala do vozača kako bi se uvjerila da nema ozlijeđenih i uz puno isprika. Policija je napravila uviđaj na mjestu prometne nesreće.

Kyliein automobil je imao samo manje ogrebotine.

Tinejdžerica je nedavno proslavila svoj 16. rođendan partyjem u Malibuu, no starija sestra Kim Kardashian je ostala kod kuće sa svojom nedavno rođenom kćerkicom North