NAJBOLJI OVLAŽIVAČ ZRAKA

Muči vas suhi zrak, a želite i smanjiti rizik od virusa? Zahvaljujući Oskaru, spavat ćete bezbrižno i u zimskim mjesecima

Ovlaživač zraka Oskar big

Ovlaživač zraka Oskar big

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zima je na vrhuncu, a većina nas u to se doba najbolje osjeća u svom toplom domu. Grijanje na maksimum, topli čaj i dekica u večernjim satima ispred televizora najbolji su za završetak dana, no sve to ima i nedostatke. Suh zrak, odnosno manjak vlažnosti nosi i brojne kako zdravstvene, tako i ekonomske nedostatke, no imamo rješenje za vas!

Znate li uopće koje su prednosti optimalno ovlaženog zraka? Objasnimo to na najboljem primjeru, onom koji najbolje poznaju pripadnice nježnijeg spola - upotrebom kvalitetnog ovlaživača zraka vaš nos, ali oči i koža više nikada neće biti suhi, lice vam neće biti dehidrirano, niti će se ljuskati.

Osim toga, rizik od zaraze nekom virozom, ali i gripom, vidno je smanjen, jer virusi preživljavaju kraće vrijeme u optimalno ovlaženim prostorijama, a i vaše će sluznice biti manje nadražene, čime će se smanjiti mogućnost razbolijevanja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Bolje ćete spavati, osjećat ćete se manje tromo i umorno, a automatski će se vaša sposobnost koncentracije poboljšati. Bit će manje prašine, izbjeći će se pukotine i deformacije na namještaju, drvenim podovima i slikama, a za sve glazbenike - ni njihova se glazbala neće trebati prečesto ugađati.

Sada kada smo vas namamili svim dobrobitima dobrog ovlaživača, dobro znate da imamo i najbolje rješenje za vas. Odabirom jednog od ovlaživača zraka iz obitelji Oskar (Oskar little, Oskar i Oskar big), švicarske kvalitete Stadler Form, nećete pogriješiti, a koji ćete odabrati, ovisi o veličini prostora što ćete ga ovlaživati.

Ovi uređaji osiguravaju tih rad, uštedu energije, dozator mirisa, ali i podsjetnik na zamjenu filtra koji je od ekološkog materijala za dodatnu zdravstvenu sigurnost.

Savršeni odabir za male prostore je Oskar little, koji je, baš poput njegove starije braće, štedljiv, ali istovremeno jak. Ovaj ovlaživač s dvije razine rada najbolje funkcionira u prostorijama veličine do 30 m2. Njegov ekološki filtar načinjen je od biljnih i tekstilnih vlakana i čini ga vrlo ekonomičnim.

  • +7
  • +4

Ovlaživači zraka iz obitelji Oskar (Oskar little, Oskar i Oskar big)

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zahvaljujući prigušenim LED svjetlima, tihom načinu rada, ali i ravnomjernom raspršivanju mirisa, idealan je i za spavaće sobe, a kada se spremnik s vodom isprazni, on se automatski isključuje. Ono što je najbolje to je da je ovaj model trenutno na akciji i možete ga nabaviti po cijeni od 699 kuna.

Ako je prostor koji treba ovlažiti u rasponu do 50 m2, idealan odabir je Oskar koji, osim tihog rada i niske potrošnje energije, ima integrirani higrostat, što znači da se željena vlažnost može odabrati i omogućuje precizno ovlaživanje, a Ionic Silver Cube sprečava rast i razvoj klica i bakterija te je prikladan za sustav za odstranjenje sloja kamenca, kao i za sve stupnjeve tvrdoće vode.

Ovlaživač zraka Oskar little

Ovlaživač zraka Oskar little

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

I on je, baš poput svoje little verzije, trenutno na akciji i može se nabaviti za 999 kuna.

Ukoliko vaš prostor ima do 100 m2, onda je vaš savršeni odabir Oskar big. Po cijeni od 1499 kuna bit će vaš najbolji prijatelj, osobito zbog njegove V4 tehnologije filtara. On je jedan od najvećih u svojoj klasi zbog spremnika za vodu čija zapremnina iznosi šest litara, a funkcija memoriranja na vrijeme će vas podsjetiti da morate promijeniti filtar.

Radi neprimjetno i noću, zahvaljujući noćnom načinu rada, a uz sve to itekako je ekonomičan jer njegova maksimalna potrošnja energije iznosi samo 32 W!

Osigurajte optimalnu vlažnost i ugodan osjećaj u svom domu, uredu,.. na vrijeme jer do 31.03.2020. ili do isteka zalihe možete nabaviti OSKAR little po akcijskoj cijeni od 699,00 Kn, OSKAR po akcijskoj cijeni od 999,00 Kn i OSKAR big po cijeni od 1.499,00 Kn. Ovlaživače zraka familije OSKAR možete kupiti kod slijedećih ovlaštenih prodavatelja: Stadler Form Hrvatska, Elipso, Emmezeta, Svijet Medija, eKupi, Links. Više o akciji i proizvodima možete pogledati ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!