Jeunesse Global

Mrežni marketing: Zašto je ovaj poslovni koncept vaša najbolja šansa

27.11.2019 u 09:58

Bionic
Reading

Posao je u procvatu. A ponekad brojke jednostavno govore same za sebe. Jedna od tih brojki zaista zvuči impozantno - 183,7 milijarde USD - prošlogodišnja je prodaja u cijelom svijetu u industriji mrežnog marketinga. Ovaj će se poslovni bum sigurno nastaviti i tijekom slijedećih godina

Svi koji se žele „samozaposliti“ u ovom sektoru, pronaći će ozbiljan i provjeren poslovni koncept, koji zahtijeva veoma niska početna ulaganja.

Ovaj posao idealan je za samozapošljavanje, za poduzetnike, honorarne radnike, samohrane roditelje, domaćice, obitelji, majke, očeve, studente ili penzionere. Zaista za svakoga.

Bez obzira koji termin se koristi za ovaj poslovni model (mrežni marketing, direktna prodaja ili sl.), svi oni imaju nešto zajedničko: radi se o ozbiljnom i legalnom konceptu poslovanja, koji nema nikakve veze sa zabranjenom ilegalnom prodajom (tzv. „piramidama“) širom svijeta ili Ponzijevim shemama, iako se to vrlo često tako pogrešno tumači.

Upravo suprotno: mrežni marketing izrazito je dinamičan i profitabilan koncept poslovanja.

Također, vrlo je unosan izvor prihoda. Šansa koju svi mogu iskoristiti, bez ikakvog rizika i ulaganja, bez potrebe za visokim obrazovanjem ili prethodnim iskustvom.

Mrežnim marketingom može se baviti svatko tko to zaista želi. Kombinacija uzbuđenja, sposobnosti, učenja, fleksibilnosti i marljivosti, pruža savršeni kapital za rad u ovoj industriji.

Dokazano uspješan poslovni koncept s niskom početnom cijenom

U mrežnom marketingu, svakom se poduzetniku osigurava uspješan poslovni koncept. U ovom sektoru, gotovo da nema financijskog rizika. Nitko ne treba unajmiti trgovinu, zaposliti radnike ili držati zalihe na skladištu.

U usporedbi s početnim troškovima osnivanja tradicionalnog poslovanja, ulaganja u mrežni marketing mogu se u potpunosti zanemariti. Mnogo je kompanija koje ne traže nikakav novac, ili je on vrlo mali. Za otprilike 100 – 200 eura ili manje, ove tvrtke nude početne setove, proizvode, obrasce, video materijale, web stranice i još mnogo više. Postati dio tih kompanija vrlo je jednostavno i ne zahtijeva nikakvu birokraciju.

Neovisnost, financijska sloboda i plaća po učinku

Pogotovo u vremenima poput ovih, mnogi ovome teže.

Mrežni marketing simbolizira želje mnogih: neovisnost, bogatstvo i biti plaćen po učinku koji je ostvaren radom. U vremenima kad se sustavi socijalne sigurnosti raspadaju i kad dolazi do gubitka povjerenja javni sektor, pojedinac mora poduzeti mjere kako bi se brinuo o tome da što prije postane financijski neovisan.

Upravo se to može postići radom u mrežnom marketingu, kao oblikom samozapošljavanja.

Tisuće ljudi postalo je financijski neovisno kroz mrežni marketing. Mrežni je marketing stvorio više milijunaša na svijetu od bilo kojeg drugog sektora.

Neograničeni potencijal - priča o uspjehu kompanije Jeunesse Global

Oni koji su planirali svoju budućnost s  američkom kompanijom Jeunesse Global, doista su pogodili „usridu“. Ova je tvrtka već ispisala povijest mrežnog marketinga.

Posebno je impresivno da je Jeunesse obiteljsko poduzeće. Samo u roku od šest godina postignut je prvi cilj, kada je Jeunesseova prodaja premašila milijardu USD (2015.g)

Jeunesse Global dosegao je 1,46 milijardi USD godišnje prodaje tijekom svoje rekordne 2018. godine.

Jeunesse je pokrenut 9.9.2009. u 9:09 sati. Broj 9 simbolizira dugovječnost. Učinkoviti proizvodi, koji nisu dostupni nigdje drugdje na tržištu, doprinose jedinstvenosti kompanije, a plan profitabilnog i poštenog ostvarivanja prihoda u kombinaciji s inovativnom online platformom koja omogućava obuku, razmjenu informacija i globalnu podršku, sigurno je dobitna kombinacija.

Isto tako, Jeunesse Global je razvio globalni posao u više od 150 država na svijetu i omogućio svim distributerima rad na globalnoj razini.

Učinkoviti i inovativni proizvodi koji funkcioniraju

Osnovni preduvjet da kompanija koja se odluči distribuirati svoje proizvode putem mrežnog marketinga bude uspješna je da njezini proizvodi funkcioniraju i da rade ono što obećavaju, jer jedino zadovoljni partneri i kupci kupuju često i preporučuju proizvode dalje. Zadovoljni kupci i uspješni partneri stvaraju rast i duplikaciju poslovanja.

Uspjeh Jeunesse-a temelji se na raznolikosti i učinkovitosti proizvoda. Svi njihovi proizvodi su jedinstveni na tržištu i iza svakog proizvoda stoji dugo i intenzivno razdoblje planiranja, razvoja i proizvodnje.

Industrija anti-aginga (pomlađivanja) sigurno će u budućnosti nastaviti rasti još i više. Proizvodi za ljepotu i zdravlje već su biznis koji u svijetu donosi više milijardi dolara godišnje.

Jeunesse Global u Hrvatskoj

S obzirom da kompanija Jeunesse Global tek od nedavno snažno ulazi na hrvatsko tržište, financijska budućnost za sve koji se žele baviti ovim zanimljivim i uzbudljivim poslom u okviru ove kompanije koja ruši sve rekorde, više je nego sjajna.

Promocija Jeunesse Global poslovanja u Hrvatskoj, održati će se u utorak, 3.12.2019. na Veleučilištu Vern, Trg Drage Iblera 10 / 1. kat (Galleria Importanne)  u 18:00 sati.

Ulaz je slobodan, uz obaveznu prijavu ovdje

Izvor: NETCOO-Next Economy Magazine