TIP-TOP SREĐENE

Možete li se odlučiti koja izgleda ljepše?

13.01.2014 u 11:48

  • +26

Najbolje odjeveni na dodjeli Zlatnog globusa

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Jedna od najvažnijih glumačkih noći je iza nas - ostaje nam promotriti tko je na dodjeli Zlatnih globusa imao najljepšu haljinu! Ipak je ovo i jedna od najvažnijih modnih noći...

Jennifer Lawrence pokazala je obline u prekrasnoj crno-bijeloj Diorovoj haljini. Nevjerojatno je koliko su dvije crne trake, oko struka i bokova, učinile haljinu zanimljivom i privlačnom za promatranje.

Tylor Swift također je na listi najbolje odjevenih u haljini boje trešnje s crnim dijelom na grudima i bez naramenica. Dizajnerica Carolina Herrera bila je njezin izbor.

Zoe Saldana je pokupila samo pohvale za haljinu Prabala Gurunga. Malo bi kome stajala tako dobro kao njoj jer kreaciju je, zbog mnogo detalja, teško bilo 'uhvatiti za rep i za glavu'. Vraški zanimljivo.

Lupita Nyong'o, glumica iz filma '12 Years A Slave', dobila je gotovo najviše pohvala modnih kritičara i doista je izgledala magično privlačno u crvenoj kreaciji s potpisom Ralpha Laurena. Imala je minimum šminke na licu, a kratka kosa dopuštala je haljini bez naramenica da dođe do punog izražaja.

Olivia Wilde nosila je smaragdnu Guccijevu haljinu koja je savršeno isticala njezin trudnički trbuščić. Krojem jednostavna, dugih rukava, zatvorena na dekolteu, pratila je njezine obline i slobodno padala do poda, a svjetlucav odsjaj dao je svečan ton kakav se očekivao za uvaženu priliku.

Naomi Watts nosila je srebrnu metalik haljinu Toma Forda, koju je oko vrata vezao upadljiv zlatni lanac. Izrezana na torzu s obje strane, a jednostavna sprijeda, dužine do poda, djelovala je vrlo sofisticirano i savršeno je laskala njezinu lijepom tijelu.

Margot Robbie jedno je ne još toliko razvikano glumačko ime, ali za vučicu s Wall Streeta, tvrde modni znalci, još će se čuti. Ugodno je iznenadila odličnom bijelom Guccijevom haljinom.

Amy Adams nosila je Balenciagu, a njezina je haljina izazivala što dekolteom, što bojama – smeđom za pokrivanje grudi i raskošnom crvenom za dio suknje koji je padao po podu i vukao se za njom.

Kate Beckinsale nosila je haljinu Zuhaira Murada u kojoj je plijenila pozornost. Srebrna kreacija doslovno je zasljepljivala odsjajem, od grudi do poda. Bila je bez naramenica i, zanimljivo, nije nosila nikakav nakit osim naušnica.

Kerry Washington nosila je Balenciagu te je samo potvrdila da se i trudnice mogu svrstati na listu najbolje odjevenih na najvećim zvjezdanim događanjima.

Sofia Vergara izgledala je pomalo neobično u crnoj haljini Zaca Posena, koja se širila u cvijet pri dnu, te s pomalo neočekivanom ogrlicom Lorraine Schwartz, vrlo upadljivom. U crnoj haljini do poda blistala je i Jessica Chastain

Za pohvaliti je i Cate Blanchett u crnoj kreaciji Giorgija Armanija te Lizzy Caplan u haljini Emilija Puccija. Pogledajte i ostale na 'uspješnijoj modnoj strani'.