NEVEN CIGANOVIĆ

Može li Tajči pomesti Sevku i Rozgu?

18.02.2011 u 11:03

Bionic
Reading

Povratak na hrvatsku glazbenu scenu najavila je Tatjana Matejaš-Cameron, poznatija kao Tajči, zbog čega bi se nekim našim zvijezdama mogle zatresti gaće, ali i sigurno tlo pod štiklama

Našem blogeru Cigiju nije promaknulo da se na scenu odlučila vratiti Tajči, i to upravo u trenutku kad ludo zaljubljena Severina sve slabije puni dvorane. Sevka je Valentinovo provela radno na svom koncertu u Osijeku, gdje je jedva uspjela popuniti dvoranu s cirka dva soma ljudi. Možda bi ta porazna brojka za ovako veliku pjevačicu ostala potpuno nebitna da samo dva dana ranije nije nastupila kao gošća na koncertu svoje najbolje estradne frendice Jelene Rozge u Spaladium Areni, koju je Rozga uspjela napuniti do posljednjeg mjesta.

Povratak na hrvatsku glazbenu scenu najavila je Tajči, a upravo je ona bila ta koja si je među prvima priskrbila prefiks nacionale, što znači da su uz njezine pjesme ludovali apsolutno svi, bez obzira na vjeru ili nacionalnost. Što njezin povratak na scenu znači za zvijezde poput Sevke i Rozge pročitajte u novom postu bloga Nevena Ciganovića.