TINA RUPČIĆ

Možda se pomirenje s Hrvojem pokaže neispravnim

21.01.2009 u 10:00

Bionic
Reading

'Tko zna što mi donosi sutra, možda se pokaže da moja odluka nije bila ispravna, no u ovom trenutku mislim suprotno', izjavila je Tina Rupčić

Iako mu je oprostila nevjeru s glumicom Zrinkom Cvitešić, 37-godišnja pjevačica Tina Rupčić i nije posve sigurna u svoju odluku da se pomiri sa svojim suprugom Hrvojem Rupčićem.

'Tko zna što mi donosi sutra, možda se pokaže da moja odluka nije bila ispravna, no u ovom trenutku mislim suprotno', izjavila je Tina za tjednik Story.

Za višemjesečno turbulentno razdoblje kroz koje je prolazila kaže da se, ako ništa drugo, dobro zabavljala s društvom. 'Ako ništa drugo, proteklih sam se mjeseci dobro provodila s prijateljicama. Snažna sam i tolerantna osoba, ali bilo je teških trenutaka u kojima moraš izbaciti bijes iz sebe. Izlasci su bili pravi melem za takva stanja', rekla je Tina te dodala da bi sve bilo puno teže da nije bilo toliko dragih osoba koje su joj prilazile i upućivale joj lijepe riječi.

O novom početku koji se dogodio na Silvestrovo, a zatim na odmoru u Sloveniji, kaže da ne smatra da sada slijedi idealno razdoblje, ali da se njemu nada.

'Svatko u braku ima uspone i padove, nitko mi ne može obećati da sada slijedi samo idealno razdoblje, ali tome se mogu nadati', priznaje Tina koje nije željela komentirati nagađanja da je baš njezin suprug taj koji je prekinuo vezu s glumicom.