BESPLATNA RADIONICA

Mountain-Fit metoda mršavljenja bez zabluda

27.02.2012 u 14:00

Bionic
Reading

U sklopu Mountain-Fit Škole za regulaciju Težine, po novoj znanstvenoj Mountain-Fit metodi, koja se pokazala vrlo uspješnom kao cjeloviti pristup koji uključuje promjenu navika , planiranje prehrane, treniranje, rad na sebi, podršku i druženje održat će se u petak, 9. ožujka, 2012. u 18 sati besplatan seminar Mountain-Fit Centru

Vrijeme je da se pokrenete, prestanete se iscrpljivati nemogućim dijetama i otkrijete metodu uspješnog mršavljenja kojom možete uz stručno vodstvo i podršku učinkovito i uspješno skinuti 4-5kg za mjesec dana. Upoznajte jedini zdravstveni opravdan način mršavljenja, bez straha od jo-jo efekta, probudite uspavani metabolizam, poboljšajte kondiciju, ojačajte mišićnu masu i vratite tijelu privlačan izgled, a pritom se dobro zabavite i uživajte u prirodi.

Jednodnevni besplatni seminar u trajanju od tri sata prilika je da se potaknete na zdrav i sretan životni stil, putem osvještavanja i edukacije o važnosti kretanja i fizičke aktivnosti kroz bivanje u prirodi i kroz primjenu pravilnih prehrambenim navikama i kroz promjenu vlastitih unutarnjih okidača koji nas vode u loše stare navike.

Seminar vode mr. sc. Irena Švenda, mag. nutricionizam, mag.ing. bioproc. inž.; voditeljica Nutricinističkog savjetovališta i Centra za regulaciju težine – Mountain-Fit, te savjetovališta o debljini i prehrani ispred Uppt/Grad Zagreb, i Franjo Kmet, trener i planinski vodič; voditelj treninga za regulaciju težine – Mountain-Fit Centar, te vodič izleta u HPD Matica.

Broj mjesta je ograničen i ulaz je besplatan.  Polaznici se trebaju prijaviti na seminar kako bi osigurali mjesto, prijavni obrazac nalazi se na stranici www.mountain-fit.net i www.mountain-fit.com