FASHION GURU

Morao sam dobro pogledati ove fotke da se uvjerim da je to Indira, toliki fotošop odavno nisam vidio

  • 16.03.2020 u 11:30

  • Bionic
    Reading

    Članica žirija u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' Indira Levak doživjela je transformaciju u toj emisiji. Nabacila je periku i midi haljinu, no naš dežurni modni kritičar nije ostao šokiran njezinim novim lookom, već fotošopom kakav, priznaje, dugo nije vidio

    Prvo sam morao dobro pogledati da vidim radi li se uopće o pjevačici koju poznajem, jer toliki fotošop nisam vidio već od onih naslovnica koje kruže internetom, a na kojima su se grafičari malo zaigrali.

    Tako ako netko još uvijek nije skroz načisto o kome se radi – to je Indira. Jest da ona i dragi vježbaju kao sumanuti i to je pohvalno, ali nerealne slike su stvarno još za malu djecu koja vjeruju u bajke.

    Inače, sviđa mi se njezina transformacija što se tiče perike jer možemo vidjeti da joj i 'kosa' dobro stoji. Mogla bi ju konačno malo i pustiti da naraste.

    Isto tako mi je drago da je odjenula nešto što nije minjak jer je i to potpuna novost za nju. Tako da mi se stajling sviđa, samo čemu to silno retuširanje, zaista mi nije jasno.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.