DAMA U CRNOM

Monica Bellucci zadivljuje svojom bezvremenskom ljepotom

10.03.2016 u 14:59

Bionic
Reading

Nakon novog Bondovog filma, Monica je ponovno osvanula u javnosti svojom seksi pojavom obilježivši međunarodni filmski festival u Miamiju

Bond-djevojka ponovno je pokušala modno impresionirati pojavivši se na promociji filma 'The Ville-Marie' na međunarodnom filmskom festivalu u Miamiju. Svoju ženstvenu figuru u znaku pješčanog sata 51-godišnja Monica ovoga je puta naglasila crnom haljinom do koljena, prozirnih rukava koju je upotpunila vrtoglavo visokim štiklama tankih remenčića.

Uska haljina naglašavala je poznatu Monicinu figuru, a svoj je izgled dodatno začinila torbicom blijedoružičaste boje. Svoju klasičnu ljepotu Monica je naglasila make-upom u prirodnim tonovima, dok je kosu ostavila raspuštenom.

Monica, kao majka dvoje djece, nedavno je priznala da nije pretjerana ljubiteljica tjelovježbe. Ne krije da uživa u hrani, a poput prave Talijanke obožava torte i tjesteninu.

'Nisam osoba koja će se probuditi u šest sati ujutro kako bi išla u teretanu. Kada poželim poraditi na figuri, samo nekoliko dana smanjim konzumaciju tjestenine. Iskreno govoreći, obožavam jesti torte i tjesteninu uz čašu dobrog vina i cigaretu.'