KLASIČNA LJEPOTICA

Monica Bellucci izgleda božanstveno i kad se ne trudi previše

06.03.2017 u 10:13

Bionic
Reading

Talijanski seks simbol Monica Bellucci glavna je zvijezda filmskog festivala komedije u Monte Carlu u elegantnom i modernom izdanju

Ova klasična ljepotica u pedesetima izgleda bolje no ikad, a ovaj put oduševila je efektnom kombinacijom crnih širokih hlača, crne košulje i narančastog balonera mackintosh od vodootpornog materijala. Dozu seksipila unijela je čipkastim grudnjakom koji se nazirao ispod nezakopčane košulje utaknute u hlače kroja palazzo.

Po pitanju modnih dodataka Monica se odlučila za decentne naušnice i sunčane naočale, a bezvremensku ljepotu i ovaj je put istaknula diskretnom šminkom i visokim konjskim repom.

  • +3
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ispred živopisne luke u Monte Carlu ponosno je pozirala okupljenim fotografima uoči gostovanja na međunarodnom festivalu posvećenom komediji, kojim je ove godine predsjedao britanski redatelj Michael Radford.

'Ljepota je dar prirode i mora ga se cijeniti. Moj posao glumice jest ljudima poručiti da sam puno više od lijepa izgleda. Svestranost je najljepša odlika glumice', kazala je glumica koja govori tri svjetska jezika. 

Monica Bellucci u filmsku povijest upisala se kao najstarija Bondova djevojka u filmu 'Spectre' iz 2015., a u intervjuu za Daily Telegraph otkrila je da mladolik izgled može zahvaliti genima i opuštenu načinu života.