OSVAJA IZGLEDOM

Monica Bellucci izazvala pomutnju na glamuroznoj zabavi

16.01.2018 u 11:00

Bionic
Reading

Iako se u posljednje vrijeme rijetko viđa u javnosti, talijanska diva Monica Bellucci svojom pojavom uveličala je glamuroznu zabavu na kojoj su otkrivena imena nominiranih za francusku filmsku nagradu César

Zbog svog izgleda - savršenih crta lica i oblina - Monica Bellucci odavno je proglašena jednom od najljepših žena svijeta. S navršene 53 godine i dalje izgleda zamamno, a brojni svjetski časopisi redovito ju stavljaju u sam vrh svjetskih ljepotica.

U društvu mlađih kolegica, poput Diane Kruger i Marion Cotillard, zanosna Monica Bellucci postala je glavna zvijezda glamurozne zabave u Parizu.

Bezvremensku ljepotu talijanska diva ovaj je put naglasila klasičnim crnim odijelom satenskog ovratnika, a da je velika ljubiteljica nošenja crnih kombinacija, u svečanim prilikama imala je priliku dokazati u nekoliko navrata.

  • +5
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +3
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Klasične odjevne komade stilizirala je gležnjačama vrtoglavo visokih potpetica s potpisom Christiana Louboutina i modnim dodacima poput Chanelove torbice i naušnica ringova.

  • +4
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Krajem prošle godine Monica je svoju dugu tamnu kosu, koja je s godinama postala njezin zaštitni znak, odlučila značajno skratiti stvorivši bob frizuru koju je na glamuroznoj pariškoj zabavi odlučila predstaviti u ravnoj, zaglađenoj formi.

  • +6
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ljepota je hendikep ako si glup, a ne ako si inteligentan i znaš je iskoristiti. Osjećam se dobro i ugodno u svom tijelu, ali ne zbog toga što sam lijepa. Poznajem mnoge lijepe ljude i njihovi životi su jednostavno užasni. Jako su nesigurni u sebe. Sretna sam što sam voljena i što imam divnu obitelj', rekla je svojedobno glumica u intervjuu za BBC.