MOĆ KOMBINEZONA

Monegaška princeza zablistala u nikad odvažnijem izdanju

31.07.2017 u 10:06

Bionic
Reading

Monegaškoj princezi Charlene nije nikakva nepoznanica impresioniranje mnoštva na svečanim događanjima, a na 69. humanitarnoj večeri u režiji Crvenog križa izdvojila se kao glavna zvijezda

U pratnji supruga, princa Alberta II., monegaška princeza Charlene uputila se na tradicionalan bal Crvenog križa koji je ove godine doživio 69. izdanje.

I dok je prošle godine na istom događanju zablistala poput prave princeze u bajkovitoj lila-plavoj haljini, ova bivša plivačica rodom iz Zimbabvea ovaj je put sve oduševila odvažnim modnim odabirom u znaku metalik kombinezona bez naramenica.

Zahvaljujući detalju srebrnih ljuskica, korzetnoj podstavi i lepršavim nogavicama kombinezona, Charlene je vješto naglasila figuru, a njezin najnoviji modni odabir djelo je Ateliera Versace koji je spomenutu kreaciju stvorio isključivo za nju.

Svečano izdanje naglasila je dodacima u znaku decentnih naušnica, ručne torbice i štikli koje su stilom naslanjale na raskošan odabir kombinezona, a i ovaj put se odlučila za zabačenu, valovitu formu svoje dječački kratke frizure.

  • +5
Princeza Charlene od Monaka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je raskošnoj večeri u organizaciji Crvenog križa prisustvovalo mnoštvo zvijezda iz svijeta umjetnosti, politike i filantropskog miljea, monegaška princeza Charlene i ovaj put najviše istaknula, kao što je nedavno pošlo za rukom na ceremoniji dodjele medalja Dijamantne lige u Monaku. 

  • +3
Princeza Charlene od Monaka Izvor: Reuters / Autor: ERIC GAILLARD