FRANKA BATELIĆ:

Moj studentski život će biti kao u 'Prijateljima'

26.07.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Iako se trenutačno mlada pjevačica dokazuje u Americi na sveučilištu Berkley, u mislima se već priprema za studenski život

Franka se na jesen seli u hrvatsku metropolu.

Za Stars teenFranka se raspričala o pripremama za studenski život. Imat će cimericu za koju kaže da ne treba biti pretjerano uredna.

'Imam stan i živjet ću, najvjerojatnije, s cimericom. A najluđa stvar u svemu tome jest da će se u stan tik do moga useliti moja dva najbolja prijatelja, tako da ćemo živjeti vrata do vrata, u stilu serije 'Prijatelji'. Volim svoj kreativni nered. Točno znam gdje se što nalazi i kada netko pokuša to pospremiti, šizim, jer mi uništi moj dugotrajan rad!' rekla je Franka.

Mladoj pjevačici nedostajat će nekoliko stvari.

'Nedostajat će mi miris mora, pogled s balkona na Cres i Krk, nonina kuhinja... Nevjerojatno je to da svi mi koji živimo na moru ne osjećamo taj miris tako intenzivno, ali kada se nakon nekog vremena izbivanja ponovo prošećem rivom, jedino što mogu reći jest - doma sam!' otkrila je.

Franka kaže da nema spremljene lovačke priče za izvlačenje od obaveza na faksu.

'Nikada neću zaboraviti provalu kolegice iz razreda: 'Sestra mi je zgužvala i poderala sve papire. A printer mi je nekim čudom prestao raditi', otkrila je Franka našalivši se da bi možda to mogla nekad iskoristiti.