JELENA ROZGA:

'Moj dečko je divan jer me trpi ovakvu kakva jesam'

  • Autor: M.Ćurić
  • Zadnja izmjena 25.10.2011 17:50
  • Objavljeno 25.10.2011 u 15:31
Jelena Rozga 4

Jelena Rozga 4

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Turneja Karlovačko live uz Momčila Bajagić Bajagu i Jelenu Rozga posjetit će čak devet hrvatskih gradova. Turneja započinje 27. listopada u Splitu, a nastavlja se 4. prosinca u Zadru, 9. prosinca u Varaždinu, 11. prosinca u Osijeku, 16. prosinca u Zagrebu, 18. prosinca u Rijeci, 26. prosinca u Bjelovaru, 27. prosinca u Karlovcu te završava 28. prosinca u Puli. Što znači da Jelena opet radi punom parom

Jesi se zaljubila uz Bajagine pjesme, plesala sentiše uz njih?
Nisam baš plesala sentiše. U to doba sam bila zaljubljena samo u balet. Naravno da sam slušala njegove pjesme, slušam ga i dan danas. Kad se moj menadžer i ja vozimo na gaže, pustimo često Bajagu. Kombinacija Rozga i Bajaga je fora. Mislim da će Karlovačko live sjajno proći i ja bi bila najsretnija da se traži karta više. Daj, Bože…

Lucija Bušić

Lucija Bušić

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Na stageu si besprijekorna, uvijek nosiš neke visoke štikle i u njima energično plesati na stageu, to ne može svatko?
U štiklama ne mogu puno hodati. Tako da privatno nikad nisam u štiklama. Nikad ne nosim štikle dok idem na kavu. Divim se tim ljudima koji u štiklama od 12 centimetara šeću i ispijaju kave, ali kad sam u njima na bini, u njima sam kao u kućnim papučama. Ali stvarno.

Sad si uz Elfse naoružana do zuba, nitko ti se neće moći približiti?
Sad ću stalno hodati u Elfs remenu s pištoljem, ha, ha! Zaljubila sam se na prvi pogled u ovu haljinu. Podsjeća me na Audrey Hepburn, a u njoj sam prava opasna Audrey Hepburn.

Imaš li loših svojih dana, kad baš i nisi zadovoljna sa sobom, iako to ne možemo zamisliti?
Prije tri dana sam bila pod groznicom i visokom temperaturom jer nakon Cro-A-Portera nisam se stigla odmoriti. Jučer sam bila jako loše i sad sam sva začepljena. Bila sam toliko tužna. Grozno sam se osjećala, mislila sam neću biti ni lijepa na promociji turneje.

Izgledaš fenomenalno, nitko ništa nije primijetio…
Ma ja sad sve gledam pozitivno, ali nisam prije takva bila. Prije sam bila u grču i strahu, no mislim da se ne treba tako osjećati, nema smisla. Ne mogu biti drukčija nego što jesam, ako će me netko voljeti dobro. Uvijek kažem što mislim. Jednostavno, ne mogu glumiti.

Ti se, dakle, slažeš s onim da je mlađe slađe te da je to idealna kombinacija?
Ne znam. Možda je to i razlog moje snage i energije… Ha, ha! Najvažnije je čovjek sretan, sad je li on mlađi, stariji, vršnjak, to je najmanje bitno. Mislim da je važno da se dobro slažete.

Poludiš li, lupiš li nekad šakom od stol?
O, da. Često znam.

Dečko te mazi, pazi i razmazuje?
Da, koliko stigne, kad je pored mene. Divan je. Naravno da je dobra osoba jer inače ne bi bila s njim. U zadnje vrijeme se malo viđamo…

Šalje li cvijeće, pjeva li serenade?

Ma meni je drago što mi pošalje neku lijepu poruku. Sad postoje te audioporuku, pa mail. Meni je bitno da je on dobar čovjek i da me trpi ovakvu kakvu jesam.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!