MARIJANA BATINIĆ:

Moj dečko i ja najviše uživamo sami

26.03.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Voditeljica reality showa 'Survivor' i emisije 'Ljubav je na selu' na RTL Televiziji, Marijana Batinić, otkrila nam je detalje o svojoj nekoliko mjeseci staroj vezi s tri godine mlađim rukometašem Medveščaka, Matejem Pašalićem

Marijana, kako ljubavni život?
Negdje sam pročitala da mi ljubavni život cvjeta. Na početku sam ljubavne veze i ne želim se izlijetati s izjavama, da se ne ureknem. Manje od pet mjeseci smo zajedno, stvarno mi je lijepo. Kaže da je bio dobar dok sam bila u Kostarici, nadam se da ne laže.

Kako vam je pala ta razdvojenost, pogotovo što ste na samome početku veze?

Neposredno nakon što sam ga upoznala, imala sam nekakve naznake da bih mogla ići u Kostariku, tako da sam mu gotovo od prvoga dana govorila da postoji mogućnost da odem u inozemstvo na dva-tri mjeseca.

Kako ste se upoznali?

Upoznali smo se u zagrebačkom klubu Katran, imamo zajedničke prijatelje, a sve je počelo spontano, prijateljski. Još smo na početku, nemamo nikakvih planova, ne gledamo u budućnost i nigdje nam se ne žuri.

Čime te Matej osvojio?
Osvojio me svojim toplim očima, pogledom, samozatajan je i zrači pozitivom. A i zgodan je, što je dodatan plus. Kroz ovih nekoliko mjeseci nebrojeno puta mi je dokazao da je dobar čovjek, kvalitetna mlada osoba koja drži do mene i poštuje me. Samo se nadam da nisam stekla krivu sliku o njemu, ako jesam onda on glumi za Oscara.

Inače padaš na sportaše ili je ovo iznimka?
Ne padam na sportaše, mislim da je jako naporno biti djevojka sportaša, ali volim sportske tipove. Ne mogu reći da padam na izgled, ali poželjno je da mi je fizički privlačan. Matej je između ostalog sportaš, završio je fakultet i radi, zauzet je od jutra do kasno navečer. Nasmijava me kako svi naglašavaju da je on rukometaš. Neće nitko napisati da je zaposlen i svakodnevno radi u jednoj tvrtki, jer to nije dovoljno atraktivno medijima. Ili je sportaš ili poduzetnik, trećeg nema.

Kako provodite zajedničko vrijeme?
Nismo ga još previše provodili. Prije 'Survivora' smo znali dosta često uživati u šetnjama. Prije u dućan nisam išla bez automobila, no otkako sam s njim otkrila sam čari pješačenja. Nadam se da će to tako i ostati. Tu i tamo izađemo van, nismo od velikih društava i čopora ljudi. Još uvijek najviše uživamo sami. Tako je valjda uvijek na početku.

Planirate li možda kakvo zajedničko putovanje?

Za sada ne. Bili smo nedavno zajedno u New Yorku nekoliko dana. On je bio na vjenčanju svog prijatelja, a ja sam spojila ugodno s korisnim. Bila sam malo s njim, malo s prijateljicama. Stvarno mi je bilo divno. Manhattan sam prošla pješice uzduž i poprijeko. Navečer bih se srušila u krevet od umora, ali isplatilo se.


Premda je zaljubljena, Marijana pronalazi vremena i za prave ženske izlaske pa je tako posjetila i reviju Cro A Portera na koju je, kako nam je otkrila, prvenstveno došla pogledati novu kolekciju modne dizajnerice Monike Sablić i Borisa Pavlina.

'Monika mi je prijateljica pa sam je došla podržati. Tu i tamo nosim hrvatske dizajnere, najčešće odjeću s potpisom Monike Sablić, Ivana Alduka za Amadeus, neke njegove komade sam nosila i u Kostarici na snimanju 'Survivora', a tu i tamo odjenem nešto od Aleksandre Dojčinović. No ipak najviše kupujem odjeću preko interneta i kada putujem u inozemstvo', rekla nam je ta simpatična voditeljica.