ANGELINA JOLIE:

'Mogla bih opet ostati trudna'

08.12.2011 u 06:47

Bionic
Reading

Upravo u vrijeme premijere njezina redateljskog prvijenca, glumica Angelina Jolie osvanula je na naslovnici magazina Marie Claire, a uz sliku objavljena je i njezina izjava: 'Mogla bih opet ostati trudna'

Premda je uvijek tražena, posljednjih je tjedana Angelina Jolie preplavila medije. Između ostalog, osvanula je na naslovnici magazina Marie Claire, za koji je otkrila i neke zanimljive detalje iz privatnog života.

Više nije tajna koliko se ona i Brad vole, pa čak i to da glumica ima sjajan odnos s njegovim roditeljima, no izgleda da slavni par stvarno planira proširiti obitelj. Brad i Angelina imaju troje biološke djece - Shiloh, Knoxa i Vivienne, i troje usvojene - Maddoxa, Paxa i Zaharu, a o sedmom se već neko vrijeme spekulira.

Za magazin Marie Claire ovaj je put bila nešto konkretnija, no hoće li par raditi na djetetu ili ga planiraju usvojiti, nije poznato.

Ovih je dana Angelina komentirala i tužbu hrvatskog novinara Jamesa J. Braddcocka (Josipa J. Kneževića) koji ju je tužio za krađu scenarija za njezin prvi redateljski uradak 'U zemlji krvi i meda'. 'To se stalno dešava, gotovo svakom filmu. Ja sam se oslanjala na mnoge knjige i filmove i ovo je kombinacija različitih priča. No tu konkretnu knjigu nikad nisam ni vidjela', prenosi ContactMusic Angelinine riječi.