KREMASTO IZDANJE

Modu ima u malom prstu: Rihanni ni prohladno vrijeme ne predstavlja problem

30.01.2019 u 10:34

Bionic
Reading

Kao što joj s lakoćom polazi od ruke u svakoj prilici, modna ikona Rihanna na njujorškim ulicama tradicionalno je plijenila pažnju svojim jedinstvenim modnim odabirom

Usprkos prohladnom vremenu u New Yorku slavna pjevačica, glumica i dizajnerica Rihanna prilikom dolaska u popularni restoran Kappo Masa zablistala je u zanimljivom, otkrivajućem izdanju u duhu 80-ih.

Predimenzionirani, kremasti blejzer 30- godišnja ljepotica s Barbadosa parirala je sa satenskom haljinom identične nijanse dok su detalje kombinacije činili klasični zlatni sat i bijela ručna torbica.

  • +3
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da joj prohladno njujorško vrijeme ne predstavlja problem, Rihanna je dokazala uskočivši u zanimljiv model bijelih sandala s remenčićima kojim je dodatno naglasila noge.

Ovog utorka Rihanna je s mnoštvom fanova proslavila 3. godišnjicu svog posljednjeg albuma 'Anti' koji se još uvijek nalazi na Billboardovoj ljestvici top 200 najboljih albuma. Nove Rihannine pjesme nakon trogodišnje diskografske stanke s nestrpljenjem iščekuju milijuni obožavatelja, a svojim objavama na društvenim mrežama Rihanna je dala do znanja kako u ovoj godini možemo sa sigurnošću očekivati njezin novi, deveti studijski album.