HIT DETALJ

Modno ludilo: Ove skupocjene čarape nova su opsesija slavnih dama

25.10.2019 u 15:27

Bionic
Reading

Za većinu ljudi čarape, najlonke i slični komadi prvenstveno imaju funkcionalnu ulogu, no ne i kada je riječ o poznatim osobama

Za slavne dame poput glumica Sarah Jessice Parker i Katie Holmes, čarape predstavljaju još jedan način na koji mogu pokazati svoj stil, a navedeno im uspijeva uz najluksuznije inačice.

Početkom tjedna 40- godišnja američka glumica Katie Holmes na svečanom otvaranju nove robne kuće Nordstrom pojavila se u minijaturnoj, crnoj haljini s potpisom modne kuće Saint Laurent da bi odabranu kreaciju naglasila točkastim najlonkama u vrijednosti 1400 kuna.

Poput Katie Holmes, dugogodišnja modna ikona Sarah Jessica Parker također ne može odoljeti čarapama s dizajnerskim potpisom. Samo prošlog tjedna zvijezda serije 'Seks i grad' ugledana je u dvama parovima skupocjenih čarapa – ružičastom modelu s potpisom Gucci (1035 kuna) i ljubičastom s potpisom brenda Vetements i Reebok (935 kuna).

Popisu skupocjenih čarapa kojim ne mogu odoljeti slavne dame svakako treba nadodati i one s potpisom talijanske modne kuće Prada sa sestrama Hadid i kosovskom pjevačicom Ritom Orom kao glavnim obožavateljicama. Prozirne čarape do koljena s istaknutim logom talijanskog brenda u prodaji iznose 1135 kuna.