SLAVILA U CRNOM

Modno-glazbeni trijumf Natali Dizdar: Zadarska diva zablistala na dodjeli Porina

23.03.2024 u 23:18

Natali Dizdar

Izvor: Cropix/Pixsell / Autor: LUCIJA OCKO/Cropix/DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL

Bionic
Reading

Na večerašnjoj dodjeli nagrade Porin zvijezda crvenog tepiha, ali i pozornice, bila je poznata zadarska pjevačica

Sa osvojenom nagradom za najbolju žensku izvedbu, Natali Dizdar dokazala je zašto se smatra jednom od ponajboljih domaćih glazbenica.

Crvenim tepihom dodjele prodefilirala je u crnoj haljini domaćeg brenda Hippy Garden, sa mnoštvom volana, V-izrezom dekoltea i zavodljivim prorezima na struku.

Na pozornici dodjele publiku je osvojila interpretacijom pjesme 'Krug', s kojom je bila nominirana za najbolju žensku izvedbu, kao i izvedbom hita Parnog Valjka s kolegicama Miom Dimšić i Ginom Damjanović.

Haljinu s početka dodjele tijekom večeri zamijenila je izdanjem u chic crnom kompletu, stvorenom od kratkih hlača i topa golih ramena, po uzoru na sako.

Nakon trijumfa na dodjeli Porin Natali nastavlja sa osvajanjem scene. Na novo izdanje Zagrebačkog festivala, prvo u njezinoj 20- godišnjoj karijeri, stiže s baladom 'Padamo'.

'Valjda je došao red i na moj prvi festival u karijeri. Zagrebački se učinio kao dobar tajming da se prezentira još jedna pjesma sa novog EP-a, pa smo se odlučili prijaviti s novim singlom ‘Padamo’ i na taj način jos više podržati taj minijaturni album', izjavila je.

  • +18
31. dodjela nagrada Porin Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL