PONUDA IZ TRGOVINA

Modni trend uz koji ćete zaboraviti na peglanje nikada nije bio popularniji, a za vas smo izdvojili najljepše komade

28.07.2019 u 08:09

Bionic
Reading

S mnoštvom modela suknji u prvom planu, odjevni komadi stvoreni od zahvalnih plisiranih tkanina obilježit će novu modnu sezonu, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori jesenska ponuda na policama trgovina

Iako na spomen plisiranih tkanina mnogi prvenstveno pomisle na suknje, navedeni trend ove jeseni bit će istaknut na brojnim odjevnim komadima, poput hlača visokog struka te romantičnih haljina i bluza koje će se, poput suknji, pokazati zahvalnim odabirom.

Ipak, plisirane tkanine iz sezone u sezonu najpopularnije su upravo u formi suknji. Nakon što su dug niz godina bivale na modnim marginama, plisirane suknje danas slove za dragocjen komad ženske garderobe i snažan trend koji se uspješno odupire modnim promjenama.

Mogu se nositi uz raznu odjeću i obuću, ovisno o tome kakav stil želite postići, a ukoliko pomislite da zbog bogatih nabora i nije riječ o pretjerano laskavom komadu, razmislite ponovno.

  • +6
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plisirana suknja može itekako laskati figuri, ponajprije zahvaljujući kroju koji naglašava struk, čime ga vizualno stanjuje, a ovaj dojam možete naglasiti uz dodatak remena i utisnutu vestu ili košulju u jesenskim mjesecima.

Ako u svojoj kolekciji u ormaru još uvijek ne posjedujete plisirani odjevni komad, pravo je vrijeme da ju obogatite njime, a za vas smo izdvojili najljepše komade iz jesenske ponude na policama trgovina.

  • +14
Trend plisirane odjeće Izvor: Promo fotografije / Autor: promo