NOSI SE BRUŠENO

Modni trend koji ćete obožavati ove sezone

19.04.2016 u 09:01

  • +20

Sezonski trend brušene kože

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nakon vladavine u hladnijim mjesecima trend brušene kože nastavlja svoju modnu priču i u proljeće. Ovaj trend koji traje iz sezone u sezonu svoju dugovječnost najviše može zahvaliti težnjama modne industrije za rekreiranjem stila odijevanja ludih 70-ih

I ove sezone modna industrija iskazuje posebnu naklonost brušenoj koži. Kao i prijašnjih godina, ova vrsta kože krasi odjevne komade poput jakni i suknji ili cipela i modnih dodataka.

Različitih nijansi, brušena koža pravi je alat za igranje s drugim materijalima, a jednako će dobro izgledati u dnevnim i poslovnim kombinacijama.

Kombinirate li jaknu od brušene kože uz trapezice, na najbolji način ćete utjeloviti odrednice stila 70-ih, koje modna industrija voli već nekoliko sezona. Iako se u zimskim mjesecima često viđala u smeđoj boji, ovog proljeća posebno su zanimljivi komadi od brušene kože u narančastoj, žutoj ili roza boji te uglavnom krase torbice i cipele. Kao najčešći detalj komada od brušene kože i ove su sezone resice, a one će vašem stylingu dati posebnu retro notu.

Get tied up in spring’s hottest new gladiators. Shop the link in our bio. #inourshoes

Fotografiju objavljuje Stuart Weitzman (@stuartweitzman)