STILSKI GAFOVI

Modni promašaji obilježili zabavu godine

29.02.2016 u 14:29

  • +33

Haljine s Vanity fair zabave

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon svečane dodjele Oscara utjecajni američki Vanity Fair tradicionalno organizira afterparty na kojem se okupljaju novopečeni pobjednici i velike face iz svijeta showbiznisa. Ni ove godine nije izostalo odličnih haljina, no u moru promašenih teško su došle do izražaja

Oskarovska zabava Vanity Faira tradicionalno privuče brojne slavne osobe, uključujući one koje nisu imale mogućnost prisustvovanja glamuroznoj dodjeli Oscara.

S obzirom na to da nisu imale priliku zablistati na oskarovskom crvenom tepihu, brojne dame koriste upravo zabavu Vanity Faira kako bi pokazale svoje glamurozne modne poteze. U svojim nastojanjima neke su se neslavno spotaknule.

Prva među njima je Gwen Stefani pojavivši se u poprilično čudnoj kreaciji od prozirne tkanine i ogromnog cvijeta koji je pokrivao strateška mjesta. Iako poznata po svom jedinstvenom i otkačenom stilu, Gwen je ovaj put pošteno podbacila.

U igri s prozirnim tkaninama Gwen se pridružio model Emily Ratajkowski. Odabrana haljina pokazala se lošim potezom, ponajviše zbog korzetnog bodija koji je prekrivala tanka prozirna tkanina. Emily, koja slovi za jednu od najljepših djevojaka na svijetu, izgubila je modnu bitku našavši se na listi najgore odjevenih uzvanica.

Loš odabir haljine sa zlatnim predznakom zadesio je glumice Kate Hudson i Lily Collins. Poznata kao osoba koja osobito pazi na svoju figuru, Kate je odabirom haljine odavala sasvim suprotan dojam. Duga plisirana haljina s velikim rezovima i nezgodnim gornjim dijelom podarila joj je nimalo laskajući izgled.