NEVEN CIGANOVIĆ

Modni Micek fotka se za erotske čestitke

24.06.2009 u 14:52

Bionic
Reading

Zanimljiv je tjedan na društvenoj sceni iza nas, zaključuje naš bloger Plastik Fantastik, osvrnuvši se na činjenicu da smo dobili hrvatsku zvijezdu Bojana, da je Veljača izdala knjigu, Sudac CD, a Modni Micek - erotske fotke

Cigi nije štedio nikoga tko se potrudio biti u centru zbivanja javnog života. Za početak nas podsjeća da smo mi Hrvati tražili zvijezdu, a dobili Bojana, plahog pjevača bez boje, okusa i mirisa. Žao mu je što je iz utrke za sam vrh ispala prekrasna cigančica Sementa Rajhard, koja je jedina imala karizmu prave zvijezde.

No 'ko to tamo peva' danas i nije više neka velika fora, kad su popularnije ove intelektualne profesije. Svi žele napisati knjigu: Josipa Pavičić, Lana Biondić i Nives Celzijus, a sada i Jelena Veljača. Veljača još samo nekako mora privoliti svećenika Sudca da joj da svoj blagoslov pa da svoje uratke - knjigu, odnosno CD - prodaju bok uz bok po Konzumima i DM-ima.

Potez Modnog Miceka, baš uoči promocije Micekova knjižnog prvijenca, naš Cigi smatra 'najdrastičnijim potezom koji uvijek pali' kad je u pitanju skretanje pozornosti na sebe. Kada je svoje erotske fotke Modno Mijaukalo već pohranio na mobitel, kako bi njima svojoj familiji čestitao Uskrs ili Tijelovo, zašto ih ne iskoristiti za samopromociju i poslati uredništvu neke žute tiskovine.

Cigiju je teško odoljeti, zato izvolite njegov novi sočni blog i ovoga puta pročitati u cijelosti.