U SLIČNOM IZDANJU

Modni dvoboj bivših poslovnih suradnica: Mirela Forić i Iva Radić uživale na Chanelovoj reviji

05.03.2019 u 20:27

Bionic
Reading

U Parizu je danas održana dugoiščekivana revija modne kuće Chanel. Ovom je revijom odana počast preminulom modnom dizajneru Karlu Lagerfeldu te je obilježen početak nove ere, obzirom da je na reviji predstavljena posljednja Lagerfeldova kolekcija za jesen/zimu. Velikoj modnoj reviji prisustvovale su i dvije poznate Hrvatice i bivše suradnice - Mirela Forić Srna i Iva Radić

Tjedan mode u Parizu ovih dana okupio je brojne ljubitelje najpoznatijih svjetskih brendova i budućih trendova, a posebno je odjeknula revija modne kuće Chanel na kojoj su slavne manekenke i holivudske zvijezde u suzama prošetale Chanelovom pistom u čast nedavno preminulom dizajneru Karlu Lagerfeldu.

Svoju kartu za francusku prijestolnicu osigurale su i nekadašnje prijateljice i poslovne suradnice Iva Radić i Mirela Forić Srna. Nakon što su u jesen 2014. raskinule suradnju na projektu Buro247, sad već bivše prijateljice redovito se susreću samo na modnim događanjima, a obje svake godine imaju čast i pratiti Chanelove revije u Parizu.

POSLJEDNJE ZBOGOM

Slavne manekenke i holivudske zvijezde u suzama prošetale Chanelovom pistom

Pogledaj galeriju

Svaka na svojoj strani sa zanimanjem su pratile kolekciju za predstojeću sezonu jesen/zima 2019. Iako su se razišle u poslu i prijateljstvu, bivše suradnice zasigurno još uvijek dijele ljubav prema modi, pa čak i sličan stil odijevanja.

Na modnoj reviji u Parizu pojavile su se u vrlo sličnim odjevnim kombinacijama i trendi komadima. S obzirom na to da obje vode portale posvećene modi, itekako u svakom trenutku znaju što je u modi, pa su se tako obje odlučile pojaviti u trendi kaubojskim čizmama koje su ove sezone apsolutni 'must have'.

Mirela Forić Srna svoje je kaubojke s potpisom brenda Off-White uskladila s traper mini suknjom i crnom kožnom jaknicom sa zlatnim gumbima u tipičnom Chanel stilu, a stajling je zaokružila crvenom maramom i prošivenom bijelom Chanel torbicom.

Vlasnica portala Journal.hr i bivša supruga Boška Balaba, Iva Radić, odlučila se za crne kožne hlačice i klasični crni sako od tvida dužeg kroja koji je ukrasila zlatnim Chanel brošem i širokim crnim remenom s potpisom modne kuće Fendi, a cjelokupan stajling je osim kaubojkama zaokružila i neizostavnom Chanel torbicom.