SPREMNE ZA JESEN

Modni dvoboj Anite Dujić i Elle Dvornik

22.09.2016 u 11:31

  • +2

Modni duel Anite Dujić i Elle Dvornik - powered by Guliver

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Guliver

Bionic
Reading

Manekenka Anita Dujić i blogerica Ella Dvornik modno su odmjerile snage za novu kampanju hrvatskog brenda Guliver

Kao zaštitna lica Gulivera djevojke su stale pred foto objektiv Karmen Oblak i snimile editorijal s jesenskim novitetima. Osobni stil svake od Guliverovih ambasadorica pokazuje inspirativne načine kombiniranja modnih dodataka proizvedenih u Hrvatskoj.

Sofisticirana elegancija i suptilan seksipil Anite Dujić dolazi do izražaja u klasičnim modelima visokih čizama u intenzivnoj crvenoj nijansi i linijama oksfordica, a modna avangarda Elle Dvornik savršeno funkcionira s upečatljivim modelima combat gležnjača i pomalo retro cipela modela Mary-Jane kombiniranih s najnovijim street style trendovima.

Ležerni minimalizam ili buntovni mladenački šik, Guliver za sezonu jesen i zima 2016. priprema ponešto za svaki modni ukus. Poruka nove kampanje i razlog zbog kojeg su u Guliveru odabrali upravo Ellu Dvornik i Anitu Dujić jest taj da žena svoju ženstvenost može iskazati i tako da je pretjerano ne naglašava, dok pomalo avangardni dizajn u kojem dominiraju povišeni potplati, snažne linije, čiste i jake boje, uz understated metalne detalje diktiraju nove urbane trendove.