JELENA POPOVIĆ VOLARIĆ

Modni detalj koji nikada ne zaboravljam

24.09.2010 u 15:32

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica i scenaristica na hrvatskoj premijeri iPhonea 4 prošetala se crvenim tepihom u pratnji supruga i kolege, Janka Popovića Volarića

Već poslovično modno usklađen par ovaj put događanju je donio dašak holivudskog glamura. Ona u plisiranoj retro haljini, možda malo preširokoj za njezinu krhku figuru, upotpunjenoj kožnatom jaknicom u nijansama bjelokosti djelovala je eterično i bila zakopčana do grla, doslovno i metaforički. Međutim, kao vjerna korisnica iPhonea pokazala se kao itekako mjerodavna sugovornica.

'Imala sam dva iPhonea prije ovog i jako sam zadovoljna. Tim više što je kompatibilan s Appleom, odnosno Macom, pa je laka razmjena podataka, telefonskih brojeva i općenito komunikacija između mobitela i kompjutora', kazala je i nastavila.

'Već se veselim novim aplikacijama kojima ću prionuti čim dobijem u ruke svoj novi iPhone 4! Već slutim da će mi postati nezamjenjiv u u slobodnim trenucima, za zabavu, slušanje glazbe i sve što uljepšava život. U poslu ga koristim umjereno: ne zaboravljam ga, ali ni ne spavam s njim ispod kreveta', rekla je Jelena Popović Volarić, a na pitanje o kakvim je poslovima riječ, ostavila nas da pričekamo dok se ne pokaže.

Cijeli razgovor pogledajte u našem videoprilogu.