PLAVOKOSA LJEPOTICA

Modna neugodnost: Vjetar joj podignuo haljinicu i otkrio previše

24.05.2017 u 10:21

Bionic
Reading

Poput brojnih kolegica s modnih pista, nizozemska ljepotica Doutzen Kroes također nije željela propustiti pojavljivanje u glamuroznom Cannesu, u kojem je pretrpjela neugodan modni scenarij

Lijepa nizozemska manekenka na ulicama Cannesa pojavila se u izazovnoj verziji male crne haljine, a svaki njezin korak pažljivo je pratilo mnoštvo okupljenih fotografa i slučajnih prolaznika.

Na njihovo oduševljenje, jak nalet vjetra uspio je rezultirati podizanjem minijaturne haljine s potpisom dizajnerice Sophie Theallet, koju je nizozemska ljepotica jedva pridržavala. 

Doutzen Kroes
Doutzen Kroes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoje novo izdanje 32-godišnja Doutzen istaknula je crnim sandalama stiletto potpetica, retro modelom naočala i ručnom torbicom efektne crvene boje. Prepoznatljivu plavu kosu, koja je s godinama postala njezin zaštitni znak, ovaj je put odlučila stilizirati u nemarnoj, valovitoj formi.

  • +9
Modni gaf Doutzen Kroes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako joj se u dugogodišnjoj karijeri pod svjetlima reflektora još nije dogodio ovakav modni scenarij, Doutzen je poput pravog supermodela nastavila ponosno pozirati, na opće oduševljenje okupljenih.

Doutzen Kroes
Doutzen Kroes Izvor: Profimedia