GLAMUR NA LA CROISETTI

Modna izdanja slavnih glumica izazivaju zavist

13.05.2016 u 22:46

  • +11

Haljine drugog dana festivala u Cannesu

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Glavno filmsko i modno odredište ovog mjeseca, a i godine definitivno je francuska rivijera i filmski festival Cannes. Već na samom početku festivala slavne glumice ništa nisu prepuštale slučaju, a koliko su se dobro modno pripremile, potvrdile su i narednog dana

Slavne glumice i ove su godine dale sve od sebe kako bi zablistale na crvenom tepihu i popratnim glamuroznim zabavama u sklopu festivala. Većina je iskoristila gust raspored događanja u Cannesu kako bi pokazala zanimljive modne kreacije.

U najnovijem hodu crvenim tepihom posebno se istaknula odvjetnica Amal Clooney u raskošnoj Versaceovoj blijedožutoj haljini, a u stopu ju je pratila holivudska miljenica Julia Roberts u crnoj Armanijevoj haljini koju je predstavila bosonoga.

Drugog dana glamuroznog festivala na crvenom tepihu također su se istaknule kreacije u bijelim i sivim tonovima za koje su se odlučile glumice Julianne Moore, Naomi Watts i Jessica Chastain.

Iako se drugog dana nije pojavila na crvenom tepihu, atraktivna trudnica Blake Lively ponovno je modno briljirala - ovaj put na glamuroznim zabavama i šetnjom francuskom rivijerom. Na zabavi uglednog Vanity Faira zabljesnula je u Chanelu, kombinacijom upečatljive narančaste boje, a šetnju rivijerom provela je u plišanoj haljini boje senfa. Modne igre u znaku odvažnih boja uspješno je isporučila, zbog čega je mnogi proglašavaju najbolje odjevenom glumicom već u prvim danima festivala.

Dive Juliette Binoche, Julianne Moore i Susan Sarandon kao predstavnice zrelije garde slavnih glumica potvrdile su svoj status fantastičnim izgledom u kreacijama koje su naglašavale obline.