ARA SHOES

Modeli obuće u kojima možete bezbrižno uživati u svim vremenskim uvjetima

29.11.2022 u 09:58

Bionic
Reading

Najudobniji GoreTex modeli obuće za hladne dane stižu nam iz are

Dolaskom hladnijih još uvijek jesenskih, a uskoro i zimskih dana sve više razmišljamo o modelima obuće koji će našim stopalima osigurati ono što nam je u ovom periodu najviše potrebno – udobnost i toplinu. U potrazi za savršenim parom na umu trebamo imati nekolicinu bitnih faktora koji su ključni za odabir odgovarajućeg para obuće.

Zbog promjenjivih vremenskih uvjeta, izmjenjivanja kiše i snijega, vrlo je važno odabrati model kojeg odlikuje vodootpornost, a kao najbolje rješenje predlažu se modeli s ugrađenom membranom i Gore-Tex tehnologijom. Gore-Tex membrana osigurava da stopalo diše i održava optimalnu temperaturu u obući pa tako stopalo ostaje suho čak i u vrlo vlažim danima. Osim što su vodootporne, cipele s Gore-Texom su prozračne i izdržljive.

Još jedna od bitnih karakteristika dobre zimske obuće je prikladan potplat koji dobro prianja uz površinu, sprječava klizanje, lagan je, a ujedno je i izolacijski jer u sebi sadrži i mjehuriće zraka. Topla podstava od prirodnih materijala pruža stopalu udobnost i toplinu, stoga uvijek birajte podstave od prirodne kože ili umetke od bambusa koji su ekološki prihvatljivi jer se materijal dobiva iz brzo obnovljivih prirodnih izvora, a izuzetno je mekan i učinkovito upija vlagu.

Sve navedene karakteristike odlike su modela iz ara Shoes Gore-Tex kolekcije. Provjerena kvaliteta temeljena na dugogodišnjoj tradiciji i kontinuiranim inovacijama ne ostavlja mjesta za kompromis te ćete u širokom asortimanu modela zasigurno pronaći onaj koji će najbolje odgovarati vašim preferencijama. Ovisno o prigodi i stilu, izabirom nekog od modela iz kolekcije – sportske Hiker, moderne Monaco ili klasičan model za planinarenje – sigurno nećete pogriješiti.

Udobnost ne trebamo posebno naglašavati, ona je uz kvalitetu ono što odlikuje sve modele iz ara shoes kolekcija već desetljećima.

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 10 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, outlet trgovini kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

U svim ara shopovima u tijeku je i akcija na kolekciju obuće i torbica jesen zima 2022/23, a popust do 20% traje do 18. prosinca 2022.

Više informacija potražite na ara Shoes Hrvatska Facebook stranici.