KREATIVNA RJEŠENJA

Moda na INmusicu: Od ljetnog glamura do kišnog trasha

24.06.2015 u 10:25

Bionic
Reading

Obožavatelji INmusic Festivala već znaju da će, kako nalaže tradicija, barem jedan dan padati kiša, a to se pravilo potvrdilo i jučer. Mnogi su se pripremili i ponijeli kabanice, a neki su pak iskazali svu svoju kreativnost i zaštitili se vrećama za smeće

Većina posjetitelja desetog jubilarnog INmusic Festivala jučer je bila spremna na kišu, ali uz dobru ekipu i bend koji volite ona je sigurno bila manje važna. I zato blatnjava kaljuža na Jarunu jučer nije mogla omesti poklonike američkih rokera Eagles of Death Metal da uživaju u glazbi bez obzira na dosadnu kišu.

Iako već na društvenim mrežama kruže zezancije da bi se poljoprivredni kalendari trebali ravnati prema INmusicu baš zbog kiše koja pada gotovo svake godine, posjetitelji su se snašli, prilagodili kišnim uvjetima i dobro zabavili.

Uz prodaju kabanica na festivalu, za one koji nisu unaprijed razmišljali o vremenskoj prognozi, neki su se snašli i od vreća za smeće složili vlastitu zaštitu od kiše. Tako su INmusicom zavladali simpatični i otkačeni stylinzi od tek nekoliko kuna.


Bilo je tu svakakvih pokušaja, od plašta s vrećom za smeće uz šešir poput osvetnika Zoro, pa do zaštite nogu s vrećicama iz trgovine, što je na kraju možda najsličnije plastičnim štucnama. Neki su se odlično snašli i od velike vreće složili klasičnu kabanicu probivši na njoj rupe za glavu i ruke, a mora se priznati da jedna vreća za smeće košta manje od kune te je doslovno možete ubaciti u bilo koji džep pa je ovakva kreativnost zapravo jako simpatična i za pohvalu.