TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Mnoštvo nagrada samo na tportalu!

05.06.2015 u 14:06

Bionic
Reading

Vrijedne poklone u današnjoj nagradnjači čitateljima su osigurali Algoritam, Dr. Nola, Havana, Konzum, Lumen, Menart, Nivea, Bio Oil, Kućica na drvetu, Durance, Medical Intertrade, Profil, Saponia, TIM DENT Miličić, Topstil, Universal Music, HIT Records, Max Factor i Meblo!

Kako bismo nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika, a kako bi svi bili što sretniji omogućili smo vam da nam u formi za prijavu sugerirate koje nagrade biste željeli osvojiti (moguće više odgovora). Uzmite u obzir da odabir željenih nagrada ne garantira da ćete ih i osvojiti, ali tportal.hr će dati sve od sebe da vam ispuni želju!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 12. prosinca!

Algoritam vam poklanja knjigu 'O mojoj majci'

Tahar Ben Jelloun suvremeni je marokanski pisac i pjesnik, koji je za jezik svoga pisanja izabrao francuski, iako mu je arapski materinji a tematske opsesije njegovih djela vezane su za prostor Maroka i živote marokanskih iseljenika. Dobitnik je niza uglednih književnih nagrada, od Dublin Award i Prix Ulysse, do najnovije – Ordena legije časti, koji mu je uručio predsjednik Sarkozy.

U novoj knjizi 'O mojoj majci' Ben Jelloun stvara potresan i dramatičan portret posljednjih dana života svoje majke, koje provodi uz njezino uzglavlje u Maroku. Žena koja je cijeli život bila nepismena i nikada nije govorila o sebi, pred smrt se – u stanju izmjeničnih gubitaka i povrataka sjećanja – ispovijeda vlastitom sinu. Tako se Ben Jelloun pretvara u nehotičnog svjedoka života osobe koju je mislio da poznaje, a pred njim se, iz fragmenata i ulomaka rastrgane svijesti, oblikuje jedan zaboravljeni život, jedna kultura koja nestaje. Obiteljski sastanci, zabave i svađe, gradovi, od Fesa do Tangera koji su drugačije izgledali i imali drugačiju atmosferu, nastaju izgrađeni kronološkim poredanim slikama što izviru iz majčinih sjećanja. U trenucima ona ne prepoznaje sina, ali Ben Jelloun ne bavi se medicinskim opisima simptoma senilnosti ili nekih drugih staračkih bolesti, već emotivnim i psihološkim stanjima koja proizvodi ta dekompozicija svijesti, koja se službeno zove Alzheimerov poremećaj. Poremećaj koji autoru omogućuje da upozna skrivene dijelove obiteljske prošlosti, budući da majčina sjećanja dopiru sve do djetinjstva. Ben Jellounova knjiga 'O mojoj majci' zasigurno je autobiografskog porijekla, i ta autentičnost samo potcrtava njegovo pripovjedno umijeće kojim poslaguje toliko osobnu i ujedno nad-osobnu priču.

Dr. Nola vam poklanja paket Dr. Nola for skin Xerosensa za tijelo

Dr. sc. Ivana Nola, dermatovenerologinja u zagrebačkoj Poliklinici Nola, nedavno je lansiranjem svoje linije za suhu i osjetljivu kožu dokazala kako dermatovenerologija za nju nije samo posao već i strast. DR NOLA for skin Xerosensa naziv je linije koju čini šest proizvoda za njegu suhe i osjetljive kože lica i tijela.
Svi proizvodi u liniji sadrže pomno odabrane sastojke koji djeluju protuupalno, umiruju kožu, vraćaju joj vlažnost te je čine glatkom i elastičnom.
Svih šest proizvoda linije DR NOLA for skin dermatološki je ispitano i mogu se kupiti u ljekarnama diljem Hrvatske. Pakirani u nježnoj, profinjenoj bijeloj ambalaži, razlikuju se po jasno izraženim brojevima od 1 do 6.

Osim za lice, dr. sc. Ivana Nola je osmislila i dva proizvoda za njegu tijela.
Brojkom 5 označen je DR NOLA for skin Xerosensa sindet za tijelo, bogati gel za svakodnevno tuširanje ili kupanje suhe i osjetljive kože tijela. Uporabom ovog sindeta koža tijela postat će elastična i popravit će se njen tonus. DR NOLA for skin sindet ne sadrži sapun i paraben.
Nakon tuširanja koža zahtijeva dodatnu brigu i njegu, a to će joj pružiti mlijeko za tijelo DR NOLA for skin. Obogaćeno je hidrokompleksom, poboljšava epidermalnu elastičnost, štiti od iritacija, djeluje umirujuće, protuupalno i ublažava svrbež. Mlijeko za tijelo DR NOLA for skin označeno je brojkom 6.
Svi proizvodi linije Dr. Nola for skin Xerosensa su zbog sastava, djelovanja te ugodnog mirisa namijenjeni ženama i muškarcima.

Havana vam poklanja bocu svog najfinijeg ruma

Šećerna trska koja se uzgaja na plodnoj kubanskoj zemlji i njenoj blagoj klimi spojena sa strašću Maestros Roneros, čuvara kulture izrade ruma, zajedno tvore ikonu – Havana Club, najprestižniji rum na svijetu. Ime ruma spaja nasljeđe proizvodnje ruma na Kubi i jedinstvenu atmosferu glavnog grada Kube, Havane, koju brand Havana Club dijeli sa svojim emblemom poznatim kao Giraldilla. Havana Club do današnjeg je dana održao tradiciju destiliranja, sazrijevanja i miješanja premium ruma, od tamnog do svijetlog.

Danas je Havana Club najpoznatiji kubanski rum u svijetu te se u njemu očituje povezanost kubanske kulture i naroda koji je ponosan na svoju nacionalnu ikonu. Havana club s pravom se smatra jednim od najboljih ambasadora Kube u svijetu.

U skladu s tim, u listopadu su održane Havana Club Master Class radionice koje na jednostavan i zabavan način prikazuju važnost i specifićnost kubanskog ruma. Uz poznate činjenice, prisutni su mogli vidjeti kako se pripremaju klasični kokteli te kako podariti dašak kube modernim koktelima. Na kraju, svaki prisutni je sa sobom ponio novi miris, okus i obogatio svoja čulna osjetila okusom Kube.

Konzum vam poklanja Manextreme poklon paket

ManXtreme program namijenjen je muškarcima koji odabiru samo provjerene i kvalitetne proizvode za brijanje. Za savršeno brijanje i glatku kožu ManXtreme sarži jednokratne brijaće aparate, nježna sredstva za brijanje, ali i njegu i hidrataciju kože nakon brijanja.
Opustite se i priuštite sebi posebnu njegu uz asortiman Olea i ManXtreme proizvoda koji su dostupni u svim Konzum prodavaonicama.

Lumen vam poklanja knjigu 'Bijeli tartufi zimi'

Auguste Escoffier (1846. – 1935.) bio je francuski majstor kuhar bez premca čiji utjecaj na iskustvo restoranskog objedovanja i vrhunsku kuhinju osjećamo i danas. Usto je bio i kompliciran muškarac – dobar, ali nepopustljiv, opsjednut hranom i strahovito gladan, u stanju biti silno strastven i nedokučivo suzdržan. Svojim nas bujno izmaštanim novim romanom N. M. Kelby prenosi u Escoffierov svijet, pletući senzualnu priču o hrani i čežnji, ratu i ljubavi.
Početak romana vodi nas na kraj Escoffierova života, u vrijeme kad on piše memoare. Bio je svjedok burnih povijesnih događaja pa iz jedinstvene perspektive pripovijeda o danima kad je bio kuhar u Francusko-pruskom ratu, majstor kuhar za beau monde u Parizu i londonskom Savoyu te pouzdanik kraljeva i svjetskih vođa.
U srcu Escoffierove priče zapravo je ljubav prema dvjema vrlo različitim ženama: glumici Sari Bernhardt, slavnoj po ljepoti i nehajnosti, jednoj od najobožavanijih žena tog doba, te vlastitoj supruzi, nezavisnoj i profinjenoj pjesnikinji Delphine Daffis, čiju je ruku Escoffier dobio na okladi, a glavninu karijere proveo je odvojen od nje.
S odlaskom u mirovinu, Escoffier se vratio Delphine. Ona zahtijeva samo jedno: da stvori jelo u njezino ime kao što je to učinio za mnoge druge, uključujući i Saru Bernhardt i kraljicu Viktoriju. No kako je moguće sažeti kompleksnost ljubavi u jednom jedinom receptu?
Veliki majstor kuhar nije to znao. Uz pomoć tvrdoglave mlade kuharice, Sabine, koja silno nalikuje na Saru Bernhardt, Escoffier mora ponovno otkriti emocionalni potencijal hrane, njezinu sposobnost da izrazi strast, kajanje, tugu, oprost i ljubav.

Nivea poklanja muški poklon paket koji sadrži Active Age dnevnu hidratantnu kremu, Nivea kremu, Original Care gel za tuširanje i Sensitive balzam za njegu osjetljive kože.

NIVEA MEN Active Age dnevna hidratantna krema
Brzoupijajuća, lagana formula s kreatinom i kofeinom (ekstrakt guarane) ubrzava proces obnove stanica, učvršćuje kožu te poboljšava njezinu elastičnost. Nivea MEN Active Age hidratantna krema štiti kožu od nastajanja bora uzrokovanih UVA/UVB zračenjem.

NIVEA krema je neizostavni klasik ljepote i svjetska krema za njegu kože broj 1. Pruža intenzivnu hidrataciju i sve što koži treba da bi ostala čista, njegovana i glatka u svakom trenutku. Ključan sastojak njezine djelotvornosti je Eucerit, emulgator koji brine da njegujući lipidi djeluju protiv isušivanja pružajući koži pouzdanu njegu.

NIVEA MEN Original Care gel za tuširanje
temeljito čisti tijelo, lice i kosu, istovremeno pružajući intenzivnu hidrataciju. Svojim blagim mirisom i inovativnom formulom s aloe verom oduševit će muškarce koji su u potrazi za idealnim proizvodom za svakodnevnu njegu.

NIVEA MEN Sensitive balzam za njegu osjetljive kože
Posebno nježna formula s 0 % alkohola ne ostavlja osjećaj peckanja na koži nakon brijanja, a obogaćena je kamilicom i umirujućim hamamelisom koji ublažavaju crvenilo i suhoću kože te trenutno umiruju iritiranu kožu. Balzam se brzo upija i s vremenom vraća koži svjež i njegovan izgled.

Bio Oil vam poklanja ulje protiv strija, ožiljaka i neujednačenog tena

Ožiljci, strije, neujednačena boja tena... Potraga za proizvodom koji može riješiti ove probleme i poboljšati izgled kože je završena jer je i u Hrvatskoj od nedavno dostupno najtraženije ulje za probleme kože - Bio-Oil.

Bio-Oil je ulje koje klinički dokazano poboljšava izgled kože na kojoj su prisutni znakovi poput ožiljaka, strija ili neujednačene boje tena. Bio-Oil također može prevenirati nastajanje strija kod trudnica, tijekom rasta ili naglog povećanja tjelesne težine, a s obzirom da nadomješta prirodnu vlažnost kože preporučuje se i kao preparat koji će spriječiti dehidraciju kože i njeno preuranjeno starenje.

Bio-Oil ulje je nastalo u Južnoafričkoj Republici, a na tržištu je prisutno od 1987. godine. Jedinstvenim ga čini revolucionaran sastojak PurCellin OilTM koji omogućuje brzo upijanje u dublje slojeve kože i nakon kojega na koži ne ostaju masni tragovi. Ulje je kombinacija prirodnih ulja lavande, nevena, ružmarina i kamilice koji su bogati vitaminima A&E. Jedinstvena formula Bio-Oila pomaže u poboljšanju strukture kože, a ujedno i usporava preuranjeno starenje kože.
Ulje Bio-Oil preporučuju i brojni dermatolozi i farmaceuti.

Kućica na drvetu će najmlađe razveseliti krpenom lutkom Mooshka

Mooshka krpene lutke su umiljate i nije ih teško zavoljeti. Svaka Mooshka je posebna i dostupna u različitim varijantama. Izrađena od meke tkanine, periva u perilici rublja, odjeća na njoj može se mijenjati. Svaka lutka na jednoj ruci ima čičak kako svojoj Mooshki možeš pridružiti prijateljicu, drugu Mooshku! Sve lutke uključuju specijalne 3D detalje koje ih čine posebnima. Uključuje lutkicu za prst. Pakiranje je idealna poklon kutija. Dob: 2+

U City Centerima one Zagreb i Split te Robnoj kući Rijeka stanuje Kućica na drvetu, specijalizirana trgovina dječjih igračaka.
Po uzoru na trgovine igračaka europskih metropola, Kućica na drvetu ističe se svojim vizualnim identitetom i atraktivnim dječjim igračkama koje će zagolicati maštu i mnogim odraslima. Kućica na drvetu oduševljava detaljima i svojim jedinstvenim asortimanom te osobljem koje s posebnom pažnjom pristupa svojim malim kupcima.
Dolaskom u Kućicu na drvetu, uživat će te u igrama, animacijama i upoznati čarolije novih igračaka najpoznatijih svjetskih brandova kao što su: LEGO, Disney, Play–Doh, Monopoly, BRIO, Fisher Price, Bburago…
Srest će te i omiljene junake: Transformerse, Spider–Mana, Pčelicu Maju, Barbie, Furbyja…
Maštu će razigrati i prava kućica u kojoj se djeca mogu igrati te Drvo želja namjenjeno željama kupaca.
Iznenađenja i veselih događanja nikada neće nedostajati, stoga posjetite City Centar One i Robnu kuću Rijeka te otkrijte što je sve pripremila ekipa iz Kućice na drvetu.

Durance vam poklanja mirisno drvce

Čarobna atmosfera Božića nezamisliva je bez neodoljivih mirisa koji će vašem domu dati pravi blagdanski ugođaj. Zamislite samo svježi miris pamuka nježnog poput snježnih pahulja, ili pak opojni miris naranče s cimetom, božikovine i božićnog drvca. DURANCE donosi čudesnu božićnu atmosferu prepunu elegancije u vaš dom svojim prepoznatljivim mirisima naranča-cimet, ispod božićnog drvca, gingerbread te neodoljiva tri nova mirisa: miris božikovine, snježnih pahulja i aromatičnih speculoos keksića. Miris božikovine ispunit će vaš dom cvjetnim, voćnim, orijentalnim i toplim notama, miris snježnih pahulja, nježno puderasti i cvjetni miris pamuka prožet notom irisa u prahu, donosi pravi ugođaj snježne Provanse dok će miris božićnih speculoos keksića, prepoznatljive mješavine začine s vanilijom i smeđim šećerom donijeti pravi duh Božića u vaš dom. Doživite čarobnu atmosferu Božićnog sajma iz Provanse uz fine, voćne, začinjene note koje će u vašem domu stvoriti predivnu atmosferu prepunu zamamnih mirisa.

Medical Intertrade vam poklanja hidratantnu kremu i pjenu za čišćenje Dermacontrol Cetaphil

Stvoreni na temeljima Cetaphil linije koja je već dugi niz godina poznata po izvrsnoj podnošljivosti, Dermacontrol proizvodi osmišljeni su za regulacijiu masnog sjaja kože s aknama, a redovitom upotrebom ove linije proizvoda postiže se efekt hidratizacije, ali i smanjuje pojava akni na osjetljivoj koži .
Dermacontrol proizvodi uz pomoć cinkova glukonata reguliraju izlučivanje sebuma, a ujedno koži nude i UVA i UVB zaštitu širokog spektra. Dermacontrol linija sadrži prirodne umirujuće sastojke koji uravnotežuju simptome akni i učinke liječenja.
Dermacontrol nova linija za njegu kože sastoji se od Dermacontrol hidratantnog losiona te Dermacontol pjene za čišćenje, namijenjenih svakodnevnoj njezi kože sklone aknama. Kontinuiranom primjenom postiže se i njega kože, ali i optimizacija učinka liječenja akni.

Medical Intertrade d.o.o. tvrtka je registrirana za vanjsku trgovinu neprehrambenim proizvodima te njihovu veleprodaju i maloprodaju, a osnovna joj je djelatnost promet lijekovima, medicinskim proizvodima i opremom. Tvrtka potiče neprekidno poboljšanje u svim područjima svog djelovanja a poslovnu politiku temelji na društveno odgovornom poslovanju. Zahvaljujući visokoj razini organiziranosti, uz potporu suvremenih informatičkih i komunikacijskih rješenja, u najkraćem mogućem roku ispunjava zahtjeve kupaca i dobavljača,a kroz vlastiti maloprodajni lanac dostupnost svakog proizvoda iz ponude krajnjem korisniku.

Profil vam poklanja knjigu 'Ono u što sam sigurna', autorice Oprah Winfrey.

Ovim svojim malim vodičem kroz život – kroz svoja iskustva, uspone i padove – Oprah Winfrey vodi čitateljice ka pozitivnom stavu prema svim ljudskim vrlinama i manama, onome što svaka žena nosi u sebi i kako utječe na svijet oko sebe.

Knjiga' Ono u što sam sigurna' objavljena je u Hrvatskoj samo tjedan dana nakon izlaska američkog originala!

Saponia vam poklanja paket Saponia Magic Moments proizvoda za kućanstvo!

Čarobni trenuci čistoće uz Saponiju!
Prosinac je najljepše vrijeme u godini jer je u znaku blagdana, okićenih domova i trgova, božićnih pjesama i mirisa kolača. To su i dani kada posebno uživamo u druženju s obitelji i prijateljima, malim radostima, nježnostima i ljubavi. Ti čarobni trenuci uvijek iznova nam daju snagu da optimistično krenemo u novu godinu .
Kako bi vaš dom bio mirisan, ugodan i ispunjen toplinom, i ove su se godine pobrinuli Saponijini stručnjaci i kreirali limitiranu liniju vrhunskih brandova, inspiriranu čarobnim trenucima Božića, naziva Magic Moments.
Za meko i mirisno rublje, u kojem ćete s najmilijima ispijati omiljeni čaj, šetati ulicom ili kititi bor, pobrinut će se Faks helizim Magic Moments obogaćen raskošnim mirisom toplih nota koje asociraju na blagdane. Snažna formulacija koja kombinira najmodernije sastojke osigurat će rublju čarobnu bjelinu i čistoću.
Besprijekornu mekoću i čaroban miris i ovaj put osigurava Ornel Magic Moments, toplom kombinacijom mošusnih i cvjetnih mirisnih nota obogaćenih tonovima jabuke.
Nila Magic Moments očuvat će čarobnu boju osjetljive odjeće te je osvježiti ledenom svježinom mente i zelene jabuke u kombinaciji s mirisom bijelih latica ruže, jasmina i ciklama.
Likvi Magic Moments je idealna kombinacija nenadmašne snage pranja i njege za ruke jer sadrži pomno odabrane sastojke koji objedinjuju kozmetičke komponente s blagotvornim djelovanjem.
A kako bi ove zime vaše ruke bile nježne i mekane, Saponia je lansirala kremu za ruke Kaina Magic Moments čija je nova formula obogaćena vitaminima A, B, C i E. Kaina Magic Moments pogodna je za svakodnevnu uporabu, a pruža dovoljno vlage i zadržava osjećaj lijepe, meke i blistave kože ruku.
Za one trenutke kada vam dom neće mirisati na svježe kolačiće i divne božićne delicije, tu je osvježivač prostora Bis Magic Moments koji će prostor ispuniti kristalnom svježinom i uvesti vas u magičan svijet mirisne snježne bajke.
Kao što božićno drvce zablista čarobnim božićnim ukrasima, zablistajte vi i vaši domovi uz liniju Saponijinih proizvoda Magic Moments.

TIM DENT Miličić vam poklanja izbjeljivanje zubi ZAAP lampom!

Lijep i zdrav osmijeh zasigurno je najatraktivniji modni detalj koji netko može nositi, a u posljednje su vrijeme ljudi sve više postali svjesni značaja sjajnih, bijelih zubi. Zato je odlična vijest da, zahvaljujući naprednim tehnologijama, blistav osmijeh možemo postići samo jednim posjetom stomatologu.

Jedan od najatraktivnijih ordinacijskih postupaka izbjeljivanja zubi je onaj ZAAP lampom, pomoću koje u samo dva koraka zubi postaju neodoljivi. Prvi korak u izbjeljivanju je uklanjanje mekih i tvrdih naslaga s površine vaših zuba, dok se u drugom koraku zubi izbjeljuju ZAAP lampom, a rezultati su vidljivi u svega 45 minuta. Proces izbjeljivanja je ugodan i bezbolan, a rezultati traju dulje od godine dana. Ordinacija TIM DENT – Miličić koristi najmoderniji ZAAP uređaj za izbjeljivanje zuba, koji daje vrhunske i dugotrajne rezultate, a s obzirom da se njime lako rukuje ovaj tretman nije užitak samo za pacijenta, već i za stomatologe.

Više informacija o izbjeljivanju zubi ZAAP lampom saznajte na www.timdent.hr ili Facebook stranici

Tvrtka Top Stil LMS vam poklanja frizuru u frizerskom salonu Hair Couture, Lanište 1h, Zagreb

Tvrtka Top Stil LMS d.o.o. još od 1989. jedan je od kvalitetnijih uvoznika i distributera frizerske i kozmetičke opreme, profesionalnih preparata za kosu, aparature i namještaja.

Prateći svjetske trendove i najnovija tehnološka dostignuća, Topstil nudi kvalitetne proizvode najpoznatijih svjetskih brandova, uz prihvatljive cijene te savjete educiranog osoblja i dobar servis. Od brandova u ponudi Topstila, posebno se izdvajaju Moroccanoil i label.m čiji će inovativni proizvodi za njegu i regeneraciju kose zadovoljiti sve one kojima je lijepa kosa visoko na popisu želja.

Universal Music vam poklanja dva CD-a Jessie J. 'Sweet Talker'

Za uspješnu britansku glazbenu zvijezdu ovo je treće studijsko izdanje! Album je predstavljen bombastičnim singlom 'Bang Bang' ft. Ariana Grande & Nicki Minaj te nedavnim 'Burnin' Up' ft. 2 Chainz.

Hit Records vam poklanja dva CD-a Borisa Novkovića 'Još sam uvijek tvoj'

Album 'Još sam uvijek tvoj' u izdanju Hit Recordsa najavljen je odličnim možemo slobodno reći, već sada hitovima 'Kunem ti se' 'Lako je tebi' i istoimenim singlom 'Još sam uvijek tvoj' koji su mnogi s razlogom prozvali nasljednicom legendarne 'Tamare' koja je obilježila Borisovu dugogodišnju glazbenu karijeru.

Posebno je uzbuđen i sam Boris Novković koji nam je ovom prigodom otkrio…'Jako sam uzbuđen zbog izlaska novog, 15-og studijskog albuma, posebno jer ovaj album izlazi nakon poduže pauze u odnosu na protekli, a riječ je o četiri godine! Drugi razlog zašto sam uzbuđen je što sam na samom albumu radio gotovo godinu i pol dana. „Još sam uvijek tvoj“ je svojevrstan povratak u formu jer je nastao bez kalkulacija i eksperimenata koji su možda u posljednja dva albuma bili prisutni.Tako da senzibilitet ovog albuma izjednačavam sa senzibilitetom svojih albuma iz 80-ih godina, koji su ujedno najtiražniji u mom opusu. Mislim da je ovaj album u svojoj nepretencioznosti i iskrenosti upravo povratak u formu. '

'Upravo zbog duže pauze između ovog i posljednjeg albuma odlučio sam publiku počastiti s velikim brojem novih pjesama, u ovom slučaju njih petnaest. Album bi u književnom smislu okarakterizirao kao zbirku ljubavnih novela, u kojoj vjerujem da će svatko pronaći pričicu za sebe u kojoj će se promaći i koja će mu nešto značiti. Simbolika odabira naslova 'Još sam uvijek tvoj' leži u mojih 30 godina odnosa i entuzijazma spram glazbe, kao i ljubavi između mene i moje publike, koja i dalje traje'!

Max Factor je pripremio poklon paket koji sadrži Creme Puff puder, Colour Elixir ruž, Masterpiece Transform maskaru i Skin Luminizer podlogu.

Žene diljem svijeta uvijek se slažu oko jednog – u torbici se uvijek nalazi puder u kamenu.
Ne postoji bez razloga uzrečica 'idem samo napudrati nos'.

Manje je poznato da je upravo Max Factor prije 60 godina kreirao Creme Puff puder u kamenu koji postoji i danas. Čak i u zlatnom dobu Hollywooda to je bio neizostavan proizvod za glamurozan look.

Ovaj bezvremenski klasik dolazi u svom novom zlatnom pakiranju. Idealan je modni dodatak u vašoj torbici. Creme Puff pruža besprijekoran izgled kože, a možete ga koristiti na više načina – samostalno nanošenjem direktno na kožu ili kao finiš preko pudera. Odličan je za male korekcije šminke kroz dan.

Meblo vam poklanja jastuk Felix

MEBLO JASTUK FELIX 45*45
Maštoviti jastuk boja koordiniranih s prekrivačima prekrasan je detalj koji će osvježiti vaš prostor i unijeti dodatnu toplinu i udobnost u vaš dom. Jastuk Felix dio je Meblo kolekcije dekorativnih asesoara, možete upotpuniti interijer sa tabureom, prekrivačima i tepisima istih boja, za blagdanski ugođaj doma.

Menart je pripremio DVD filma 'Jersey Boys'

Od redatelja Clinta Eastwooda dolazi nam priča o četiri mlada muškarca koji osnuju legendarnu grupu ´60tih – Frankie Valli and Four Seasons.

Njihovi usponi i padovi popraćeni su pjesmama: 'Sherry', Big Girls don´t Cry', 'Walk like a Man', 'Dawn', 'Rag Doll', 'Bye Bye Baby', …

Dobitnici su:

Marija Jedvaj (tretman izbjeljivanja zubi ZAAP lampom)
Venka Modrovčić (knjiga 'O mojoj majci', paket Dr. Nola for skin Xerosensa za tijelo i CD Borisa Novkovića)
Živko Klarić (Havana rum i Konzum poklon paket Manxtreme)
Helena Kokan (hidratantna krema i pjena za čišćenje Dermacontrol Cetaphil i knjiga 'Bijeli tartufi zimi')
Brigita Crnac (DVD filma 'Jersey Boys', ulje Bio-Oil i CD Borisa Novkovića)
Tomo Lučić (lutka Mooshka i Durance mirisno drvce)
Dino Farkaš (knjiga 'Ono u što sam sigurna' i CD Jessie J.)
Mateja Samaržija (frizura u frizerskom salonu Hair Couturei poklon paket Saponije)
Jagoda Kralja (Max factor poklon paket i Nivea muški poklon paket)
Hrvoje Vojnić (jastuk Felix i CD Jessie J.)

Sve dobitnike ćemo o detaljima preuzimanja nagrada kontaktirati mailom!