USPJEH ZA USPJEHOM

Mlada Taylor Swift opet ruši rekorde

03.11.2009 u 10:47

Bionic
Reading

Taylor Swift, 19-godišnja country pjevačica, koja u posljednje vrijeme samo niže poslovne uspjehe, ponovno je srušila rekord

Njezin istoimeni album 'Taylor Swift' proveo je ukupno čak 157 tjedana na Billboradovoj ljestvici što nije pošlo za rukom nijednom drugom izvođaču u ovom stoljeću.

Mlada pjevačica tako je srušila dosadašnje vlasnike ovog rekorda, Kanađane Nickelback. Njihov album 'All the Right Reasons' na Billboardu je proveo 156 tjedana. Zanimljivo je da je Taylorin drugi album Fearless također nanizao mnoge rekorde, između ostalog je postao prvi album koji je ove godine dosegao prodaju od milijun primjeraka.

Inače, Swift će 7. studenog biti voditeljica, a i nastupit će u popularnom TV showu 'Saturday Night Live' - što je još jedan rekord. Taylor je, naime, druga izvođačica koja je imala tu čast.

Osim toga, ova slatka plavuša pojavljuje se i u novoj verziji igre Band Hero. Svojim je fanovima poručila samo jedno – da trebaju već sada početi vježbati vratne mišiće jer ih očekuje puno headbanginga