ONA ZNA SVE O CIPELAMA

Miss Meghan u posjetu Hrvatskoj

13.05.2009 u 09:23

Bionic
Reading

Miss Meghan, najpoznatija stručnjakinja za cipele u Sjedinjenim Američkim Državama, na poziv Transport footweara dolazi u Hrvatsku

Miss Meghan na njujorškoj premijeri filma 'Seks i grad'

Miss Meghan je svjetsku slavu stekla kroz svoju veliku ljubav obuću te nema događanja ili emisije u SAD-u koja obuhvaća teme o cipelama, a da u njoj ne gostuje sa svojim stručnim mišljenjem i savjetima. Ona je stalna gošća najvećih holivudskih premijera i komentatorica na red carpetu dodjele Zlatnih globusa, a gostovala je i u mnogim talk-showovima vodećih američkih televizijskih postaja, poput showa Tyre Banks. Njezini komentari o cipelama uvršteni su i na DVD planetarno popularnog filma 'Seks i grad', čiji je serijal zapravo u najvećoj mjeri proslavio pojam 'cipele' te istaknuo njihov značaj u životu svake modno osviještene žene.

Miss Meghan će u Hrvatskoj boraviti od 13. do 17. svibnja te će promovirati svoju knjigu 'Kao salivena', koju je na inicijativu Transport footweara u Hrvatskoj izdao Profil, a bit će dostupna u svim knjižarama te ekskluzivno u Transportovim trgovinama cipela.

U knjizi 'Kao salivena' Miss Meghan zanimljivim i pitkim stilom pisanja naglašava da svaki tip žene bira određeni stil obuće, a ujedno daje i korisne savjete o odabiru i kombiniranju s odjećom i modnim detaljima. Objašnjava i da svaki tip obuće ima svoju predstavnicu pa su tako, primjerice, najpoznatije 'cure u štiklama' Sarah Jessica Parker, Beyoncé i Marilyn Monroe.

Predstavljanje Miss Meghan medijima održat će se u četvrtak ujutro 14. svibnja. Idućeg dana, u petak navečer, sprema se veliki ekskluzivni party na koji će biti pozvana sva značajna imena domaće modne industrije, koja će tako imati priliku i upoznati Miss Meghan te s njom razmijeniti iskustva.

Miss Meghan će u subotu, 16. svibnja, prošetati i zagrebačkom špicom te komentirati stil poznatih Hrvatica i Hrvata, a družit će se i s Transportovim kupcima u njihovoj trgovini u Gajevoj ulici, gdje će im dijeliti savjete pri kupnji i potpisivati primjerke svoje knjige. Na zagrebačkoj špici Miss Meghan snimat će i poseban prilog iz Hrvatske za svoju emisiju na američkoj televiziji.