ZA CHIC STAJLINGE

Mislite da je bob dosadan? Isprobajte ovih nekoliko ideja za upečatljive frizure

07.02.2023 u 14:21

Bionic
Reading

Iako bi se na prvi pogled moglo reći kako duga kosa nudi raznovrsnije mogućnosti za frizure, ultimativni hit unazad nekoliko godina, ženstveni i praktični bob također ne mora uvijek biti isti

Bob je već nekoliko sezona na tronu popularnosti, što nimalo ne čudi jer se radi o univerzalnom, bezvremenskom stilu, a najčešće ne zahtijeva previše posla oko održavanja što je za mnoge i jedna od najvažnijih stvari prilikom odabira frizure.

Dakle, ako vam je već dosta ispucalih vrhova i beživotne kose, nećete pogriješiti ako se odlučite za popularni rez i neku od verzija omiljenog boba koji u prvi plan ističu oči i jagodice.

Osim toga, bob možete stilizirati i na brojne načina pa ako ste raspoloženi za eksperimentiranja možete isplesti sitnu pletenicu sa strane, kosu podići u polurep ili u niski rep (ovisno u duljini), kosu ukrasiti nekom cool špangicom, rajfom, trakom za kosu, promijeniti razdjeljak....

Lijepa Šveđanka Elsa Hosk bez puno je razmišljanja svoju je dugu kosu ošišala na bob duljine do vrata što joj omogućava nekoliko totalno cool frizura. Bob varijante plavokose manekenke, razuvjerit će vas u trenu da ova frizura nije nimalo dosadna te da ste, ako se ošišate, 'osuđeni' na istu frizuru.

ELSA HOSK

Dokazala zanosna Šveđanka: Stajling u koži itekako je prikladan i za crveni tepih

Pogledaj galeriju

Ako ste i vi oduševljeni omiljenim bobom donosimo nekoliko ideja za neodoljive lookove ove jeseni, a fantastična je stvar da se oko ovih divnih frizura nećete nimalo pomučiti.

Elegantni razdjeljak sa strane

Tzv. swoosh (duboki bočni razdjeljak) u trenu mijenja izgled i čini lice još izražajnijim. Prvo počešljajte kosu na stranu, lagano začešljajte korijen prema unatrag i stavite malo laka. Efekt je više nego chic: frizura nadahnuta 90-ima i dalje izgleda kao da ste samo ležerno zabacili kosu s jedne strane na drugu - ženstveno i lijepo, ali s neodoljivom cool vibrom.

Bob podijeljen po sredini s laganim valovima

Elegantni stajling s razdjeljkom na sredini također odlično funkcionira s ravnom kosom i daje upečatljivu edgy notu što je lijepa Elsa dokazala i na nedavno održanom filmskom festivalu u Veneciji. Plavokosa ljepotica sjajno u svoj glamurozni rock chic stajling ukomponirala i kožnu haljinu bez rukava za što je dobila bezbroj komplimenata.

Razbarušeni bob

Čak i ste u stisci s vremena za stiliziranje, bob izgleda neodoljivo čak i kad je nonšalantno razbarušen, a slobodno ga možete iskombinirati i s bejzbolskom kapom - što također izgleda mladenački neodoljivo.