NENADMAŠNA PILAR

Mislite da će vam bež boja dodati godine? Pogledajte samo monokromatski look poznate influencerice

21.02.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Instagram profil poznate pedeset plus influencerice Pilar De Arce krcat je genijalnim stajlinzima koji iznova dokazuju kako dobar modni stil nije ograničen dobi

Od markatne diplomantice povijesti umjetnosti i srednjovjekovne povijesti, naviknuli smo samo na nepregledni fantastičnih modnih kombinacija kojima je teško naći manu.

Tamnokosa Španjolka iz San Sebastiana doista je nepresušna modna inspiracija bez obzira imate li 20 ili 50.

Pilar je ponovno potvrdila svoju titulu jedne od najomiljenijih pedeset plus influencerica i to u elegantnom monokromatskom izdanju.

Ako ste se pomalo pribojavali bež boje za koju mnogi misle kako će im dodati godine, Pilar De Arce svojim pomno osmišljenom modnom kombinacijom dokazuje kako tu razloga za brigu.

  • +22
Uredske hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Jednostavna modna rješenja često su i najbolja pa je zgodna brineta koja se može pohvaliti zavidnom figurom s puno stila iskombinirala košulju s potpisom španjolskog brenda 7gallos i tzv. 'uredske' hlače te tako kreirala efektan monokromatski look.

Stilettice i pametno odabrani modni detalji poput sunčanih naočala i statament nakita zaokružili su ovaj fantastičan dnevni stajling Pilar De Arce prikladan za mnoge prigode od poslovnih pa do večernjih.