TAKO SEKSI

Mirna ili Lorena, kojoj ljepotici bolje stoje traperice?

17.06.2014 u 15:59

Iva Balaban i Mirna Maras

Izvor: Promo fotografije / Autor: Kozmo

Bionic
Reading

Kako se ljeto približava, naše poznate ljepotice odlučile su obnoviti kozmetičke torbice ljetnim trendovima make-upa u lakova za nokte. Zgodne kao i uvijek, Iva Balaban, Mirna Maras, Edita Misirić, Ana Radišić, Lorena Nosić i Kim Kosanović uživale su u pravom ženskom izlasku

Poduzetnica Iva Balaban, TV voditeljice Mirna Maras, Edita Misirić i Ana Radišić, radijska voditeljica Lorena Nosić i model Kim Kosanović, odabrale su svoje idealne nijanse uz koje će zablistati u nadolazećim ljetnim mjesecima odabrale su ljetne trendove make-upa i lakova za nokte u drogeriji Kozmo.

'Jako volim lakove za nokte, no zbog posla kojim se bavim često si ne mogu priuštiti lude i razigrane nokte. Zbog toga nestrpljivo iščekujem nadolazeće slobodne ljetne dane kada ću s veseljem isprobati bogatu ponudu novih lakova. Boje su zaista prekrasne tako da ću ih definitivno odabrati više i imati svaku za prigodu', izjavila je prekrasna Kim Kosanović.

Iva Balaban stigla je u društvu kćeri, a zgodna poduzetnica je poglede plijenila u suknjici iznad koljena. Nešto ležerniji styling odabrale su Lorena Nosić, Edita Misirić, Ana Radišić, a Kim Kosanović plijenila je poglede u uskim trapericama i sivoj vestici.