NITKO NIJE OČEKIVAO

Mirela Forić Srna razočarala je mnoge

09.12.2013 u 11:38

  • +5

Poznati na otvorenju Yamamaya

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletić

Bionic
Reading

Mirela Forić Srna razočarala je sve one koji misle da je žena koja na sebi uvijek ima seksi donje rublje

Mirela Forić Srna, supruga nogometaša Darija Srne i suvlasnica modnog portala, slovi kao jedna od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj. A što nosi ispod te pomno odabrane svakodnevne odjeće?

'Morat ću sada razočarati sve one koji misle da ja ispod odjeće nosim neko ekstravagantno rublje jer ja uglavnom preferiram čisti pamuk. Žao mi je ako sam neke sada razočarala, ali to je istina', rekla nam je Mirela na otvorenju dućana donjim rubljem.

Vjeruje da se žena može osjećati bolje ako je od glave do pete u nečemu u čemu se dobro osjeća. No, dodaje, sebe uopće ne doživljava kao seksi ženu te ističe da vrlo rijetko odijeva seksi rublje.

Na pitanje bi li se mogla zamisliti da na nekoj pozornici s perjem pleše striptiz, kroz smijeh odgovara: 'Nikada! Sebe nikako tako ne mogu zamisliti. Nažalost ili na sreću, uopće nisam taj tip. Ja sam više tip cure iz susjedstva. Sve mi je to lijepo vidjeti na nekome drugome, ali ja jednostavno nisam taj profil.'

No, bez sumnje, zgodna Mirela je pravi obiteljski tip žene, što se vidi i po njezinim blagdanskim željama: 'Otkad imamo Kasiju, sve se vrti oko nje. Ja osobno nemam nikakvih želja u smislu poklona pod borom, meni je najvažnije da smo svi skupa, s obzirom na to da ne živimo na istim adresama pa blagdani dobro dođu da budemo zajedno i to mi je onda najvažnije.'