za savršen hod

Miljenice ljepšeg spola stigle su u grad

19.03.2019 u 16:01

Bionic
Reading

Da je za odličan outfit potreban samo dobar par cipela i ovog puta potvrđuje ara Shoes obuća. Moderna HighSoft kolekcija predstavlja novu dozu šarma najboljih modela u kombinaciji s udobnošću za savršen hod

Ako ste u potrazi za balerinkama, mokasinama ili tenisicama, ova estetski dizajnirana obuća super mekane kože i visoko fleksibilnih potplata zasigurno će postati vaš najomiljeniji modni dodatak ove sezone.

Trendi mokasine i balerinke u proljetnim bojama idealne su za dnevne i poslovne obveze, dok ih za večernje i zavodljive kombinacije krase metalik remenčići u kojima noga nikada nije izgledala elegantnije. Osim toga, njihovu unutrašnjost čini vrlo meki, pjenasti uložak u području savijanja stopala, koji osigurava udobnost tijekom cijelog dana. Ako se pak odlučite za sportsko izdanje, tu su udobne tenisice ukrašene modnim detaljima poput kamenčića i šarenih vezica koji će osvježiti svaku ležerniju odjevnu kombinaciju. Njihov ultra fleksibilni potplat pridonijet će lakom i sigurnom hodu.

Moderna HighSoft kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Poznato je kako se žene uvijek posebno raduju kupnji novih cipela, zato i vi pronađite svoj omiljeni par i zavladajte ulicama.

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.