NEMA KRIZE

Milan Popović Severini kupio stan, a sebi disko?

05.01.2011 u 15:31

Bionic
Reading

Srpski poduzetnik Milan Popović i novi odabranik popularne Severine navodno je u Beogradu kupio stan u kojemu će vrijeme provoditi s njom

Kako donosi srpski Kurir, kralj bakra, 45-godišnji Milan Popović, ne namjerava se vraćati u u Rusiju, gdje je i zaradio svoje ogromno bogatstvo. Naime, kako se šuška, razlog tomu je ljubav prema Severini, a zbog nje je čak i u Beogradu kupio stan.

'Milan je nedavno kupio veliki stan u Beogradu, a kako u blizini živi i radi Severinina sestra Mara, sad će se njih dvije moći svakodnevno viđati. Milan i Severina već su ljubavno gnijezdo uredili po svom ukusu, a cijeli je stan  namješten je po pravilima feng shuija', otkriva Milanov blizak prijatelj za Kurir.

Srpski poduzetnik, kako tvrdi njegov prijatelj, nikad nije bio u braku te niječe nedavne navode da Milan ima dvoje djece. Poznato je da je Popović vrlo praznovjeran, a njegov prijatelj je za Kurir još otkrio kako se u Severinu zaljubio na prvi pogled, a i njegova astrologinja Boba se složila s tim izborom. Naime, kako tvrdi Boba, Milan će biti sretan samo sa ženom rođenom u znaku Bika, tako da je Severina pun pogodak.

Prije nego što je upoznao fatalnu Severinu Milan je bio u vezi s Katarinom Šišmanović, a nakon nje s jednom beogradskom manekenkom.

Srpski mediji navode i da je Milan nedavno kupio, osim stana u Beogradu, i disko klub u Miamiju. Naime, Milan je jedne noći tulumario s prijateljima te je veselo društvo poželjelo ući u jednu diskoteku. Međutim, zaštitari ih nisu pustili unutra, a on im je na to zaprijetio kako sljedećeg tjedna više neće tamo raditi.

Odmah sljedećeg dana Milan je dao upute svom odvjetniku da vlasniku kluba ponudi otkup po cijeni koju sigurno nitko ne bi odbio. Nakon samo dva dana razmišljanja, vlasnik je pristao na prodaju. Nakon što je kupoprodaja zaključena, njegovi prijatelji kažu kako je izraz lica šefa osiguranja kluba bio vrijedan svog potrošenog novca.

Njih dvoje jučer su iz Zagreba odletjeli u Francusku, a onda će se zaputiti na Cipar gdje će Milan upoznati Severinu sa svojim bratom i ostatkom obitelji, stoga možemo zaključiti da je veza između popularne pjevačice i srpskog poduzetnika i više nego ozbiljna.