FRAJERI ODABRALI

Mila Kunis je komad godine

15.11.2011 u 09:17

Bionic
Reading

Preslatku 28-godišnju glumicu Milu Kunis, nakon što je za muški časopis pozirala na patkici u seksi pozama, odabrana je kao jedina žena među frajerima godine!

Svaki muški časopis voli odabrati svoju miljenicu godine, a  i GQ je glumicu Milu Kunis uvrstio na svoj popis najvećih frajera 2011. godine.

28-godišnja glumica fotografu GQ-a pozirala je u seksipilnom roza bikiniju koji više otkriva nego što pokriva, a na fotografijama izgleda vrlo opasno i privlačno.

Lijepa glumica fotografirala se u raznim pozama, slatkom donjem rublju, na patkici, te još jednom oduševila svojim slatkim licem i zgodnim tijelom. No, to nije sve što ova ljepotica nudi.

Nakon zbunjene i preslatke Kelsove cure iz 'Ludih 70-ih' i 'Crnog labuda' u kojem je snimila seksi lezbijsku scenu s Natalie Portman, Mila se trenutno pojavljuje u novim 'Muppetima', uz kolege Whoopi Goldberg, Ricky Gervais, Katy Perry, Billy Crystal te mnoge druge. U novom filmu 'Friends with Benefits' s Justinom Timberlakeom glumi dvoje jako zaposlenih ljudi koji nemaju vremena za veze, pa se dogovore da će biti 'prijatelji s povlasticama'. Problem se pojavi kada se Justin zaljubi u Milu, a ona počne izlaziti s drugim.

Mila Kunis