IZNENAĐUJUĆE OTKRIĆE

Michelle otkrila: Barack je nosio isti smoking čak osam godina

08.06.2017 u 20:18

Bionic
Reading

Bivša prva dama SAD-a Michelle Obama otkrila je da je njen suprug toliko volio omiljeni crni smoking da ga je nosio tijekom svih osam godina oba predsjednička mandata

Tek nedavno je u javnost izašao jedan nevjerojatan podatak o Baracku Obami.

Njegova supruga Michelle je ispričala kako su njezine stajlinge zahvaljujući kojima je stekla naziv nove modne ikone, pažljivo birali poznati stilisti, dok je njezin suprug  Barack Obama nosio svaki put isti smoking!

Stil odijevanja Baracka Obame nije bio niti poseban, niti avangardan, ali mu je donio fanove. Prozvan i najbolje odjevenim predsjednikom nakon Johna F. Kennedyja, Obama je ostao zaapamćen i po svojim casual izdanjima, osobito stonewashed trapericama na tragu 80-ih koje je nosio u predizbornoj kampanji 2008.  

'To nije bilo fer – on je uvijek nosio isti sako. Ljudi su komentirali moje cipele, narukvice, ogrlice, a nikad nisu prokomentirali njegov isti smoking i iste cipele. I on je na to bio vrlo ponosan. 'Spreman sam u deset minuta, koliko je tebi trebalo da se spremiš', govorio bi i živcirao me', rekla je Michelle, piše independent.co.uk.

Usput je i ispričala kako je nastala legendarna fotografije na kojoj namiješta svom suprugu leptir mašnu prije nego će pozdraviti kineskog predsednika Xi Jinpinga.

'Čekali smo dolazak kineskog predsjednika. Bilo mi je dosadno, pa sam pomislila da bih mogla se pobrinuti da mi suprug izgleda dobro', bila je iskrena Michelle Obama nasmijavši publiku na ovogodišnjoj Appleovoj WWDC konferenciji.