NAJVEĆI NEMAJU MUŠICA

Menadžeri otkrivaju tajne domaćih zvijezda

14.12.2012 u 09:32

Bionic
Reading

Menadžeri i naše zvijezde imaju specifičan odnos, a povjerenje među njima rijetko se viđa u poslovnim odnosima

Menadžeri o domaćim estradnjacima znaju doslovce sve i mogli bi vjerojatno objaviti podeblju knjigu o tome, no to im, dakako, ne pada na pamet jer bi tako zatvorili vrata posla kojim se bave, a koji zahtijeva diskreciju, piše Studio Jutarnjeg lista.

Severina tako ima bezgranično povjerenje u svog menadžera Tomicu Petrovića, otkrivši da on katkad pričuva i malenog Aleksandra. Ivana Nobilo, iako se razvela od supruga Tonyja Cetinskog, čija je menadžerica, kaže da njihov poslovni odnos savršeno funkcionira.

'I danas planiram nekoliko godina unaprijed. Šoubiznis je posao kao i svaki drugi. Mnogi naši pjevači su škrtice i ne žele dati novac za tim koji će stati iza njih i zbog toga im posao škripi', priča Tonyjeva menadžerica Ivana.

Nina Badrić
, kaže njezina menadžerica Mia Milovčić ne može bez žvakaćih guma, dok Jelena Rozga uoči nastupa mora imati običnu vodu te obavezno zagrijanu garderobu.

Danijela Martinović uvijek na koncertima mora imati bočicu obične vode jer bez nje ne može, otkrio je njezin menadžer Dragan Hamović. Momci iz Prljavog kazališta, pak, sa sobom nose sat kako bi se na vrijeme probudili.