ISTANČAN UKUS

Melania Trump prošetala dva odlična stajlinga čija ukupna vrijednost premašuje 70 tisuća kuna

27.05.2019 u 10:20

Bionic
Reading

Američki predsjednički par Trump proteklog vikenda započeo je službeni posjet Japanu gdje su ih u ulozi domaćina dočekali japanski premijer Shinzo Abe uz suprugu Akie Abe

Nakon što je dolaskom u Japan brojne iznenadila pojavom u kreaciji Calvina Kleina ukrašenoj razglednicama s američkog zapada, prva dama Amerike Melania Trump idućeg je dana u pratnji supruge japanskog premijera posjetila Muzej digitalne umjetnosti Mori Building u Tokiju.

Navedenim povodom atraktivna Slovenka uskočila je u svileni, tamnoplavi model kombinezona sportskih karakteristika kojeg potpisuje luksuzni talijanski brend Loro Piana.

Skladnu figuru u laskavom kombinezonu, koji se u prodaji nalazi po cijeni od 21 500 kuna, Melania je dodatno istaknula detaljem remena oko struka u identičnoj boji, dok je cjelokupno izdanje začinila lakiranim, crnim balerinkama u špic s detaljem mašne.

Narednog dana u pratnji Donalda, japanskog premijera i njegove supruge Melania je svratila do carske palače Kokyo na upoznavanje s japanskim carom Naruhitom, caricom Masako, prestolonasljednikom Fumihitom i princezom Kiko.

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznata kao velika ljubiteljica laskavih haljina A-kroja i dužine midi, Melania ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju. Navedenu siluetu Melania je ovoga puta istaknula odabirom kreacije s potpisom slavne američke dizajnerice venezuelanskog podrijetla, Caroline Herrere.

Riječ je o klasičnoj bijeloj haljini koju posebno zanimljivom čini detalj šarenog, vezenog cvijeća koji se pruža od ramena do bedara, a njezina cijena u prodaji iznosi nešto više od 49 tisuća kuna. Zanimljivu haljinu u proljetnoj maniri, Melania je očekivano stilizirala omiljenim stiletto cipelama u crvenoj varijanti.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju