DAMA U NEW YORKU

Melania Trump privlačila pozornost u crnom od glave do pete

26.09.2018 u 09:59

Bionic
Reading

Nakon što je u Bijeloj kući nedavno ugostila poljski predsjednički par, prva dama Amerike Melania Trump sa suprugom se zaputila u New York gdje je prisustvovala 73. zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda

Zauzevši mjesto na tribinama uoči suprugova govora, prva dama Amerike izgledala je tradicionalno elegantno u crnom modelu košulja – haljine za koji je zaslužna francuska modna kuća Dior.

Kreacija viđena na Melaniji stiže s ovratnikom i gumbima smještenim duž haljine, a dojam košulje u formi haljine postignut je i detaljima džepova ukrašenih gumbima. Svoju skladnu liniju, Melanija je i ovoga puta istaknula tankim crnim remenom stegnutim oko struka.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz mnogobrojne državnike, 73. zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda nazočila su i Donaldova djeca, Eric, Ivanka i Tiffany Trump, kao i Ivankin suprug, Jared Kushner, a Melania je u sjedištu Ujedinjenih naroda odlučila sjesti daleko od Trumpova klana.

Donaldova nastarija kći i savjetnica u vladi, Ivanka, na zasjedanju Opće skupštine UN-a pojavila se sivom, kariranom kompletu od suknje i sakoa koji je mnoge podsjetio na Melanijino prošlogodišnje izdanje na zasjedanju kada se pojavila u odijelu identičnog uzorka i boje s potpisom Calvina Kleina.

  • +3
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Eduardo Munoz/Reuters
  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN