POSLOVNA ELEGANCIJA

Melania Trump plijenila pozornost u strogom odijelu i sa skupocjenom aktovkom u ruci

24.10.2019 u 10:15

Bionic
Reading

Nakon što je u Bijeloj kući u sklopu svoje kampanje Be Best nedavno progovorila o opioidnoj krizi koja trese SAD, prva dama Amerike Melania Trump zaputila se do Capitol Hilla kako bi obilježila godišnjicu donošenja saveznog zakona u cilju povećanja pristupa liječenju osoba ovisnih o opioidima

Uz suprugovu savjetnicu Kellyanne Conway, prva dama Melania Trump pojavila se u sjedištu američke vlade u Washingtonu kako bi sudjelovala na raspravi o opioidnoj krizi u sklopu vlastite kampanje Be Best.

Uvijek besprijekorno dotjerana Slovenka ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju. Ozbiljnu notu sastanka u Capitol Hillu Melania je modno naglasila pojavom u strogom svijetlosmeđem odijelu uz dodatak veste boje čokolade.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: TASOS KATOPODIS / UPI / Profimedia

Za viđeno odijelo na prvoj dami Amerike zaslužna je poznata talijanska modna kuća Max Mara, a cjelokupno izdanje naglasila je crnom inačicom omiljenih salonki uz dodatak bež aktovke, čiji su crveni šavovi otkrivali kako je riječ o modelu s potpisom poznatog dizajnera obuće Christiana Louboutina.

Sve verzije spomenute aktovke, koja je dijelom dizajnerove muške linije dodataka, na službenim stranicama u potpunosti su rasprodane, a cijena im iznosi 15 tisuća kuna.

Vidjevši novo izdanje Melanije Trump, javnosti na društvenim mrežama nije dugo trebalo da njezinu kombinaciju usporedi s onom neprežaljene britanske princeze Diane, a kao i obično, Melania je zadaću stiliziranja povjerila dugogodišnjem stilistu i modnom dizajneru Herveu Pierreu.