VOLI STARIJE

Megan Fox: 'Pattinson i Efron su premladi za mene'

06.05.2009 u 10:31

Bionic
Reading

Atraktivna 22-godišnja glumica Megan Fox izjavila je da joj uopće nisu zanimljivi novi teen idoli Robert Pattinson (22) i Zac Efron (21). Lijepu zvijezdu 'Transformersa' njih dvojica nimalo ne privlače jer su, kako kaže, premladi i prelijepi, a ona više voli starije

'Megafox', kako su je prozvali mediji, otkrila je da joj spomenuti miljenici tinejdžerica (ali i onih starijih) nisu pretjerani zapali za oko.

Naime, prelijepa Fox preferira starije komade.

'Rob ima, koliko, 22? A Zac tek 21! To je smiješno! Dvadesetogodišnji dečki su za mene gubitak vremena. Nezreli su i nemaju mi ništa za ponuditi u intelektualnom pogledu. Imam puno više zajedničkog s nekim od 30 godina. Osim toga, njih dvojica su prelijepi za mene', rekla je Megan.

Megan je u vezi s glumcem Brianom Austinom Greenom, najpoznatijim po ulozi Davida Silvera u popularnoj TV seriji 'Beverly Hills' koji je stariji od nje 12 godina.

O lijepoj je glumici nedavno kružio trač da je u vezi s Robertom Pattinsonom, no ona kaže da je samo zatražila upaljač od njega.

'Slučajno sam ga zapitala i to je cijela naša 'veza'. Ali znam da će me mediji svaki tjedan povezati s nekim drugim', rekla je Megan za Elle dodavši da oduvijek više voli starije komade.

Otkrila je da je Green jedina osoba koju može nazvati kad joj stvari krenu nizbrdo te da joj je velika podrška.