MAJDA BURIĆ U SABORU

Mlada HDZ-ova zastupnica ne odustaje od svojih mašni

03.03.2017 u 18:00

Majda Burić obožava mašne

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Bionic
Reading

Zaštitni znak Majde Burić, mlade političarke iz Ravne Gore, su mašne koje često nosi

Majda Burić, HDZ-ova zastupnica iz Gorskog kotara, svojim razigranim stajlinzima često unosi živost u saborske klupe. Sabor je raspravom o prijedlogu zakona o usporedivosti naknada, prebacivanju računa za plaćanje i pristupu osnovnom računu nastavio 3. sjednicu, a mlada političarka iz Ravne Gore ponovno je zbog svog modnog odabira bila u središtu pozornosti.

Zastupnica Burić jedna je od zapaženijih političarki u Saboru kad se radi o modnim outfitima. A njezin zaštitni znak su definitivno mašne.

Ova profesorica književnosti koja je u HDZ-u od 2003. godine, ne voli klasične poslovne kombinacije pa je i ovoga puta ostala vjerna svom modnom stilu. Iako je uglavnom dosad birala crno-bijele stajlinge, odvažila se i za uvijek modernu plavu boju. Bijeli sako izvezen plavim detaljima uparila je sa zanimljivom plavom prugastom košuljom ukrašenom velikom mašnom koje su postale njezin zaštitni znak.

Ovaj casual poslovni look upotpunila je torbom u bež boji, sivim hlačama i crnim gležnjačama.

Kao i obično kosu je nosila podignutu od lica skupljenu u mladenački rep, a diskretnim naušnicama je začinila ovu kombinaciju.