I TO USRED SNIMANJA

Marijana Batinić završila u bolnici!

02.07.2014 u 10:38

Bionic
Reading

Marijana Batinić prije tri dana završila je na injekcijama zbog išijasa koji ju je zadesio dok je s ekipom snimala nove nastavke emisije 'Ljubav je na selu'

Voditeljica Marijana Batinić tijekom snimanja nove sezone emisije 'Ljubav je na selu' završila je u bolnici. Marijana je naime prije tri dana tijekom boravka u Gračacu, u kojem su snimali kandidate, osjetila veliku bol zbog koje je potražila liječničku pomoć. Nakon što je ustanovljeno da je riječ o išijasu ekipa ju je prevezla u Zagreb te je u bolnici Merkur primila injekcije protiv bolova.


Iako je putem Facebooka tražila savjete za prirodni lijek, nakon čega je dobila odgovore da isproba kupus, koprivu i rakiju, injekcije su ipak bile neizbježne.

'Stalno sam na putu, a zbog konstantne vožnje, propuha i pada imuniteta dogodilo se što se dogodilo. Iako sam dobila liječničku preporuku da mirujem, emisija mora ići dalje. Otkako sam dobila injekcije, znatno mi je bolje', rekla nam je Marijana, a već je jutros bila na novom snimanju emisije.

Liječi se, kako kaže, kremom protiv bolova, ledom, ponekom tabletom za smirenje i mirovanjem kada joj to posao omogućava. 'Cijela ekipa je super prema meni, jako se brinu i tetoše me. Moji RTL-ovci stalno zovu i pitaju jesam li bolje', rekla nam je voditeljica i dodala da, nakon što je obišla dobar dio Hrvatske, odlazi u nove radne pobjede.